За нас

 • ЗА НАС

  OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. 

  Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена.

  Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња.

  1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен.

  2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, 

  • име на компанија:
   OPTICLIMATE FARM LIMITED
  • Име:
   Flora
  • Е-пошта:
  • Телефон:
   +86 15217807806
  • Факс:
   +86 752 5313133
  • WhatsApp:
Центар за истражување и развој OptiClimate Farm
Ако имате повеќе прашања, пишете ни

Испратете го вашето барање