Најчесто поставувани прашања

FAQ
The target market of our brand has been continuously developed over the years. Now, we want to expand the international market and confidently push our brand to the world.
 • Пред-продажба на услуги

  За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

 • Транспорт

  Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

 • Пакување

  Пакување на дрвени рамки

 • По продажбата на услуги

  Клучни делови гаранција за 6 месеци

 • Услови на плаќање

  ФОБ, ЦИФ

 • Пред-продажба на услуги

  За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

 • Транспорт

  Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

 • Пакување

  Пакување на дрвени рамки

 • По продажбата на услуги

  Клучни делови гаранција за 6 месеци

 • Услови на плаќање

  ФОБ, ЦИФ