Систем за вертикална решетка за растење

Постојат различни иновативнивертикални системи за садење решетката за растење за различни внатрешни одгледувања, со модуларни, вертикални и подвижни садници. 

Како на пример:

1 до 3 објект за вертикален хидропонски раст.

Објект за раст на вертикална приливна светлина.

Интензивен објект за раст на тркалање.

Направете го вашиот Grow во целосно безбедна, самодоволна и климатски контролирана средина.


Професионален производител на вертикална комерцијална решетка за садење --OPTICLIMATE
Професионален производител на вертикална комерцијална решетка за садење --OPTICLIMATE
Вертикална комерцијална решетка за садењеПовеќеслоен систем за расад/клонирање/садење:ABS комбиниран вертикален раст комерцијални лавици за садењеПовеќеслоен систем за расад/клонирање/садењеПроизволно растојание или сериско комбинирано поврзувањеКомбиниран челичен прав обложен со вертикална решетка за садењеИзборни високоефикасни LED светлаDFT хидропоник со замена на додатоците на фиокатаД 120*Ш 65*В200см
Оптиклиматски полици за мобилен раст со висока густина
Оптиклиматски полици за мобилен раст со висока густина
Дизајнирани се полици за одгледување подвижни растенија со висока густина& произведен од Opticlimate Farm Limited, за Vertical Farming Industry. Тоа е приспособено Системи за одгледување на земјоделство со висока густина за внатрешно висококвалитетно садење канабис од размножување до цвет& берба Мобилните модуларни приспособени функции ќе го зголемат вашиот принос на растење.Дизајнирани се полици за мобилно растење со висока густина& произведен од Opticlimate Farm Limited, за Vertical Farming Industry. Тоа е приспособено Системи за одгледување земјоделство со висока густинаИздржливите челични решетки обложени со прав ја намалуваат појавата на штетници и растителни болести.Послужавник за одгледување ABS со мрежа од канали за одводнување и поплава за да се овозможи водата рамномерно да се појави на површината и да се исцеди.Може да се конвертира во сопствени модули Модуларна конверзија со еден стек, двојни стекови и тројни стекови.Ова решение носи повеќе простори за растење во споредба со еден слој. И добивање повеќе принос.Сите наши обезбедени единици (Цветање, зеленчук и клон) се опремени со водечко LED осветлување во индустријата и интелигентен придушувач (од 0-100% со можност за затемнување). Нашите LED светла за растење се регистрирани CE& ROHS сертификати.Полиците за мобилно растење со висока густина ви овозможуваат да го претворите тој потрошен простор на патеката во вреден простор за одгледување. Мулти-мобилните Grow Racks ви овозможуваат да поместувате цели редови на решетката еден до друг за да го искористите скоро целиот ваш достапен простор за одгледување и ви дава можност да ги движите решетките напред-назад за да креирате патеки по потреба за лесно одржување на растенијата ( наводнување, кастрење итн.) . Каде што има фабрика за растенија, каде што има Opticlimatefarm.Карактеристики:Прилагоден систем за одгледување земјоделство.Издржливи челични решетки обложени со правABS Послужавници за одгледување со дренажна и плимна мрежаКонвертибилна модуларност од 1-3 стековиВодечко во индустријата LED осветлување + паметен придушувач0-100% затемнувањеТркалачка патека и удобен тип на апликација
Opticlimate вертикална решетка за одгледување канабис
Opticlimate вертикална решетка за одгледување канабис
Предности на полиците за вертикален растСо користење на LED светла за одгледување за внатрешно садење, далечински управувач подигач на светлина за подигање и спуштање на светлата за растење. Одгледувачите можат подобро да ја контролираат светлината потребна за растот на растенијата, да го скратат циклусот на раст со прилагодување на времето на изложување на светлина и да ги контролираат негативните ефекти како природни катастрофи и штетници.Опсег на избор на LED: 120 W ≈ 0,5 m², 200 W ≈ 0,8 m², 280 W ≈ 1 m², 350 W ≈ 1,5 m² Ebb& Проточен хидропонски систем, Комплет со дигитален контролер, резервоар за дистрибуција, пумпи со висок проток, модули за растење и сите фитинзи& цевки за инсталирање на системот.
OptiClimate ABS хидропонска фиока за мултифункционална конверзија
OptiClimate ABS хидропонска фиока за мултифункционална конверзија
OptiClimate ABS хидропонска фиока за мултифункционална конверзија****ABS комбиниран вертикален раст комерцијални лавици за садење****Произволно растојание или сериско комбинирано поврзување****Комбиниран челичен прав обложен со вертикална решетка за садење****Опционални високоефикасни LED светла****DFT хидропоник со замена на додатоците на фиоката****Д 120*Ш 65*В200см**** Конверзија со повеќе функции со замена на додатоците за фиоката1.Повеќеслоен клонирање/микрозелен систем2.Повеќеслоен систем за расадник3.Повеќеслоен систем за садење зеленчук
Оптиклиматски полици за мобилен раст со висока густина
Оптиклиматски полици за мобилен раст со висока густина
Оптиклиматски полици за мобилен раст со висока густинаПрилагоден систем за одгледување земјоделствоИздржливи челични решетки обложени со правABS Послужавници за одгледување со дренажна и плимна мрежаКонвертибилна модуларност од 1-3 стековиВодечко LED осветлување во индустријата + паметен затемнувач 0-100% со можност за затемнувањеТркалачка патека и удобен тип на апликацијаСистемот за вертикално растење на канабис се состои од 4 главни компоненти: шини, вагони, вертикална багажник за растење и LED.Дизајниран за внатрешно повеќеслојно одгледување на канабис, од простории за размножување до соби за растење и берба, и добивање поголем принос. Мобилни системи за одгледување: „ЕДЕН СТАК“; „ДВОЈНО ОГРАД“; „ТРОЈНО СТАК“; Модуларните дизајни се приспособуваат на вашите потреби; Нашите компактни повеќеслојни системи за мобилни решетки за одгледување со висока густина ќе ви дадат целосна контрола врз квалитетот и производството на растенијата во вашата околина ефикасност.

Испратете го вашето барање