Хидропоника EbB.& Проток систем дигитален хранлив систем

Хидропоника EbB.& Проток систем дигитален хранлив систем

Хидропоника EbB.& Проток систем дигитален хранлив систем

Приливниот контролер е модуларен хидропонски систем со едноставен дизајн, лесен за користење и проширување. Системот постојано ги наводнува и го одводнува секој сад за садење (EBB и High Tide) за да обезбеди свежи хранливи материи кои се збогатени со кислород за растенија. Садење кофи со различни костуми може да се користи за наводнување капка по капка или наводнување на дренажа.

За да се обезбеди дека нема штетни хемикалии од системот, сите суровини кои се користат за производство на компоненти кои се во контакт со водата или растенијата се 100% FDA "храна-одделение".

Максимален влез напон и струја:

AC 220V / 10A / 50Hz (CN)

AC 240V / 10A / 50Hz (ЕУ-UK-AU)

AC 120V / 14.5A / 60Hz (САД)

Максимална излезна струја на пумпата:

10а (CN-EU-UK-AU) 14.5A (САД)

Максимална излезна моќност на пумпата:

10а (CN-EU-UK-AU) 14.5A (САД)

Опсег на поплави Тајмер: 0: 00 ~ 23: 59

Ден Тајмер Опсег: 0: 00 ~ 23: 59

Ден режим Тајмер Опсег: 0: 00 ~ 23: 59

Тајмер за ноќен режим: 0: 00 ~ 23: 59

Температура на работна околина: 40-105 ° F / 4-40 ° C

Влажност на работната средина: влажност ≤ 80%

Големина на контролорот: 17.83см × 18.79см × 7.59см

Должина на приклучокот за преклопување: 60cm

Висок и низок флот вентил линија: 250cm


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   

За Оптилимарм

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


Тоа е должност за сите во овој свет да стори што можеме за да ги спречиме климатските промени. Како една компанија за зелени технологии, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметни земјоделски системи, бидејќи е основана. Во оптички фарма r&Д центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата расте во најдобри услови. Растенијата не се грижат само од страна на техничарите на Opticlimatefarm, но исто така и со целосна серија на оптички паметни производи.

Под интелигентна контрола на оптимимните уреди, растенијата секогаш можат да ја добијат најдобрата температура, влажност, густина на CO2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. OpticlimateFarm системот го следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи за оптимирање според параметрите за поставување. Целиот OpticlimateFarm систем е остварување на заедничка интелигенција развиена од Меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

Opticlimatefarm не верува во заедничката судбина, бидејќи тоа е време за светот борбата против климатските промени. Ние сме подготвени да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми во OpticlimateFarm Way, на тој начин не е одобрен од страна на глобалните клиенти, туку и од меѓународни акредитирани сертификациски компании.

Opticlimatefarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1.Plant Spectrum технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2.Hydroponic садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на контролата: Иновативната оптичка аеконска технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. Често поставувани прашања за хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на услуги     

О:

Клучни делови гаранција за 6 месеци

П:

Пред-продажба на услуги     

О:

За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

ФОБ, ЦИФ

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвени рамки 

 

 

 


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.