Оптимитивна инвертер Про серија

Оптимитивна инвертер Про серија

Оптимитивната инвертер Про серија, која обезбедува најдобра средина за раст на растенијата е креативно измислена од технологијата "Opticalaircon" по повеќе од десет години независно истражување и развој: тоа е "ладење, греење, дехамидификација, циркулација на воздухот, филтрација и оптичка индукција "Се концентрирани во единствена технологија во системот.

Како една од најголемите опрема за енергија во фабриката за фабрика, заштедата на енергија на климатик е несомнено најголемиот фактор во оперативните трошоци на фабриката за растенија. Затоа, ние ја трансплантиравме технологијата, вклучувајќи технологија за конверзија на фреквенција, стабилизација на напонот и тековната стабилизација за растителни климатизери, направи "Оптички проверзивни серии за климатизација" Заштедете енергија најмалку 35% повеќе од нормалниот климатик.


Расте соба за заштита на животната средина систем е една од главните серии на оптички производи, кои исто така вклучуваат HVAC, LED / HP осветлување, CO2 + контролор, Dehumidifiers& Опремата за вентилација, оптичкиот секогаш може да ги обезбеди професионалните растителни решенија. Да се ​​биде важен дел од оптичките фарми, еколошките производи се дизајнирани со компактна големина и инсталација на plug-and-play, за лесна контрола на температурата, навлажнување и други елементи на животната средина во фармите. Со својот отворен протокол и стандарден интерфејс, тој може да биде поврзан и контролиран преку централизиран систем заедно со други производи од оптички фарми. Автоматска контрола на климата. Идеална средина да расте во било која клима и сезона.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   

За Оптилимарм

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


Тоа е должност за сите во овој свет да стори што можеме за да ги спречиме климатските промени. Како една компанија за зелени технологии, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметни земјоделски системи, бидејќи е основана. Во оптички фарма r&Д центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата расте во најдобри услови. Растенијата не се грижат само од страна на техничарите на Opticlimatefarm, но исто така и со целосна серија на оптички паметни производи.

Под интелигентна контрола на оптимимните уреди, растенијата секогаш можат да ја добијат најдобрата температура, влажност, густина на CO2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. OpticlimateFarm системот го следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи за оптимирање според параметрите за поставување. Целиот OpticlimateFarm систем е остварување на заедничка интелигенција развиена од Меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

Opticlimatefarm не верува во заедничката судбина, бидејќи тоа е време за светот fight together against climate change. We’re ready to protect every plants in your farms in OptiClimateFarm way, that way is not only approved by the global customers but also by international accredited certification companies.

OptiClimateFarm, always takes care of your plants in a smart way.


Advantages
1.Plant spectrum technology: We have developed different light formulas for different plants, so that plant growth can get full photosynthesis.
2.Hydroponic planting technology: Based on the professional knowledge of a variety of plants, we have invented special nutrient formulas and supply methods for different plants, so that the plants can get the required nutrients at different growth periods.
3.Environmental control equipment: The innovative Optical aircon technology is used to make the growth of plants more suitable. Frequently Asked Questions about environment control system hydroponics

Q:

After Sales Service     

A:

Key parts warranty for 6 months

Q:

Pre-Sale Service     

A:

For more information, please contact mary@opticlimatefarm.com

Q:

Transport     

A:

Sea transportation,air transportation, railway transportation

Q:

Услови на плаќање     

A:

FOB ,CIF

Q:

Packing     

A:

Wooden Frame Packaging


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.