Plants in Our Plant Cultivation Database

Plants in Our Plant Cultivation Database

We Selected 36 Plants in Our Plant Cultivation Database in June 2021, and Promoted Them to the Market With Our Indoor Vertical Farm.


OPTICLIMATE FARM LIMITED has been committed to the research and development of Industrial Controls products, production, sales. We have our own production line and we can provide costomized services. Our products has low price and good quality. It's very popular on all platforms.

OPTICLIMATE FARM LIMITED is a manufacturer of Industrial Controls. We are well-equipped with testing devices and strong technical strength. As one of the leading Industrial Controls manufacturers in China, we have earned a reputation for quality and service in the global market, especially in Others. 

Opticlimatefarm Fully-Connected Indoor Vertical Farms Combination Module with Environment system & Hydroponic digital control system

Leveraging years of experience, we have developed our own proprietary technology platform that takes a holistic approach to growing with expertise in plant biology, plant genetics, mechanical design, controlled environment, data science, and operations at scale, for fully-connected indoor vertical farms.

The Opticlimatefarm team is composed of world-leading scientists  that keeps our technology always ahead and makes our partners conssist to enjoy the benefit of CEA(Control Environment Agriculture).


2021/06/17
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   


За Оптилимарм

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


Оптимичната фарма Limited поставена како сигурен производител и веледрогерија на широк спектар на индустриски контроли од кои се фокусираше. Ние обезбедуваме најдобар и врвен квалитет на вертикални внатрешни објекти  и уште повеќе. Нашите обезбедени производи се направени со користење на најдобра компонента за квалитет која е набавена од сигурни трговци на мало на пазарот. Покрај тоа, нашата фирма ги назначи добро информираните експерти кои ги развиваат овие производи според индустриските норми. Покрај тоа, ние ангажиравме контролори за квалитет за да ги провериме овие производи на различни параметри на индустријата. Освен тоа, ние нудиме широк спектар на услуги, како што се прилагоден проект за реновирање и малопродажна услуга во различни форма кои ги задоволуваат побарувањата на клиентите имаме напредна инфраструктура која е одделена во различни делови за професионално извршување на деловните активности. Оваа инфраструктурна единица се ракува од страна на нашите остварени членови на тимот. Нашите професионалци работат во блиска синхронизација едни со други за да ги добијат предефинираните цели на фирмата. Во нашата единица за тестирање, строго го испитуваме секој производ во целосен.

Предности
1.Plant Spectrum технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2.Hydroponic садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на контролата: Иновативната оптичка аеконска технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни.
Најчесто поставувани прашања
1.
Пакување
Пакување на дрвени рамки
2.
Услови на плаќање
ФОБ, ЦИФ
3.
По продажбата на услуги
Клучни делови гаранција за 1 година.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.