NECANN Бостон - Конвенција за канабис на Нова Англија 2022 година

NECANN Бостон - Конвенција за канабис на Нова Англија 2022 година

.

Најголемиот настан за индустријата за канабис на источниот брег!


Од 2014 година, настаните на NECANN се домашна база за индустријата за канабис во Нова Англија. Постојано го привлекуваме најголемиот број професионалци од индустријата за коноп, MMJ и канабис во североисточниот дел на нашата годишна Бостонска конвенција за канабис и оваа година повторно ќе биде најголемиот, најважен настан во индустријата за канабис на источниот брег! Нашата годишна Конвенција за канабис во Нова Англија во Бостон се смета за настан на годината што не може да се пропушти од одгледувачите, потрошувачите и деловните одгледувачи на канабис низ регионот. Минатата година настанот се пофали со присуство од над 9.000 луѓе. Со неодамнешната легализација на рекреативната продажба на марихуана во Масачусетс, бараме да ја надминеме со проценети 10.000 присутни за оваа година.


2021/07/09
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Информации   


За OPTICLIMATE
OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
Предности
1. Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен.
Најчесто поставувани прашања
1
Пакување
Пакување со дрвена рамка
2
Услови на плаќање
ФОБ, ЦИФ
3
Услуга по продажба
Гаранција за клучните делови 1 година.
Вовед во компанијата
OPTICLIMATE FARM LIMITED се здобива со популарност како најдоверлив производител, извозник, трговец на големо, трговец со производи за индустриски контроли. Како компанија со сертификат ISO 9001:2008, замислуваме да станеме лидери на пазарот на најдобрите производи во класата. Од самиот почеток, ги покажуваме нашите заеднички заложби за квалитет во претставувањето на широк спектар на производи одобрени од индустријата. Нашиот деловен пристап поттикнува иновативни идеи кај нашите луѓе, кои се мотивирани да изнесат нови и подобрени производи за нашата ценета клиентела. Понатаму, ние се стремиме да станеме компанија фокусирана на клиентите со тоа што ќе останеме на конкурентската предност на преовладувачката технологија и сојузничката поддршка на водечките брендови. Дополнително на ова, одразот на нашиот понуден квалитет, економичност и приспособени услуги нè опремуваат да изградиме конзистентни деловни односи со огромна база на клиенти.

OPTICLIMATE FARM LIMITED, како доверлив производител и трговец на големо со широк спектар на индустриски контроли од основањето. Обезбедуваме најдобар и врвен квалитет на вертикални внатрешни објекти и многу повеќе. Нашите обезбедени производи се направени со користење на најквалитетна компонента која е набавена од сигурни трговци на мало на пазарот. Дополнително, нашата фирма назначи добро информирани експерти кои ги развиваат овие производи според индустриските норми. Дополнително, ангажиравме контролори за квалитет за да ги проверат овие производи на различни индустриски параметри. Освен тоа, ние нудиме широк опсег на услуги како што се Проект за приспособена ретрофитирање и приспособена услуга за малопродажба во различни форми кои одговараат на побарувачката на клиентите. Имаме напредна инфраструктура која е поделена во различни делови за професионално да ги води деловните активности. Со оваа инфраструктурна единица управуваат нашите успешни членови на тимот. Нашите професионалци работат во тесна синхронизација едни со други за да ги добијат однапред дефинираните цели на фирмата. Во нашата единица за тестирање на квалитетот, ние строго го испитуваме секој производ во целост.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање