Совладување на занаетот со канабис: еколошки контроли за одгледување во затворени простории

Совладување на занаетот со канабис: еколошки контроли за одгледување во затворени простории

ПРЕЦИЗНА КОНТРОЛНА НИВОА И ТЕМПЕРАТУРИ НА ВЛАЖНОСТ: ОД „Фаза на расад, Вегетациски период, Цветен период и доцно цветање“ до берба.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

lИнтелигентен оптички контролен систем, кој ја одредува работата на ладење, греење или одвлажнување според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. lНема потреба од систем за вода за ладење и посветен машински простор, заштедувајќи простор и инвестиции. lСистем за балансирање на оптоварување, PRO6 има висока ефикасност без оглед на целосно или делумно оптоварување. lАпаратот усвојува скрол компресори од светски познатиот бренд, опремени со високоефикасни вентилатори за придушување со низок шум за да се обезбеди добра стабилност и доверливост. lКористење HFO-R1234yf ладилно средство, GWP<1, емисиите на јаглерод се речиси нула.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање