ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ЗА ВНАТРЕШЕН

ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ЗА ВНАТРЕШЕН

Во корист на OptiClimatefarm и нашите клиенти, сега може внимателно да се контролираат сите параметри на производството, како што се температурата, влажноста, CO2, концентрацијата на хранливи материи, нивото на pH, протокот на воздух, светлосниот спектар, интензитетот и интервалот.

Со големите податоци доаѓаат и големи подобрувања, што значи дека можеме да ги контролираме и водата, електричната енергија, просторот, капиталот и трудот.

Систем за контрола на климата

Ние го користиме само најсовремениот систем Опремен со технологија за конверзија на фреквенција HVACD (греење, одвлажнување, вентилација и климатизација). Оваа суштинска компонента обезбедува оптимален раст на растенијата преку создавање контролиран проток на воздух, температура и влажност низ нашите фарми.


2023/02/21
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Преку ултра-напредната контрола на квалитетот и комерцијалната технологија, OptiClimatefarm може со сигурност да каже дека нашиот производ е со исклучителен и неспоредлив квалитет.

Вертикален дизајн

Користејќи патентиран дизајн, производствените лавици и системите за хидропоничко одгледување може да се конструираат на многу флексибилен начин и може да се организираат во N вертикални нивоа до околу 4-13 метри височина. Оваа уникатна флексибилност на дизајнирање на автоматизирана вертикална фарма овозможува најмногу количество на производи одгледувани на најмала можна површина.

DFT хидропоника& NFT Hydroponics& Аеропоника

OptiClimatefarm ќе го избере системот за одгледување врз основа на видовите култури и граничните услови на одредени фарми и локации.

Вештачка сончева светлина

Користејќи врвна, автоматизирана LED технологија, можеме да ги приспособиме светлосните бранови должини конкретно на потребите на растенијата што се одгледуваат во нашите фарми.

Систем за контрола на климата

Ние го користиме само најсовремениот систем Опремен со технологија за конверзија на фреквенција HVACD (греење, одвлажнување, вентилација и климатизација). Оваа суштинска компонента обезбедува оптимален раст на растенијата преку создавање контролиран проток на воздух, температура и влажност низ нашите фарми.

Софтвер за автоматизација и контрола на производството

Ние користиме сопствен софтвер за контрола на производството што може да ја следи и следи секоја фабрика за да гарантира квалитет.

Во корист на OptiClimatefarm и нашите клиенти, сега може внимателно да се контролираат сите параметри на производството, како што се температурата, влажноста, CO2, концентрацијата на хранливи материи, нивото на pH, протокот на воздух, светлосниот спектар, интензитетот и интервалот.

НАШИТЕ ФАРМИ

Секоја од нашите планирани фарми од комерцијални размери ќе започне со фарма на изложба.


ВНАТРЕШНА ПАМЕТНА КЛИМА ВЕРТИКАЛНО ЗЕМЈОДЕЛСТВО ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ЗА ВНАТРЕШЕН Систем за контрола на климата
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање