Потопла, кулер.

Потопла, кулер.

FAO2, револуционерен климатик, е развиен од Оптимим Фарм ООД.

FAO2 носи ладење& свеж воздух во пустинските области. Топло, кулер.

Каде е жешко, каде е ФАО2.


2021/12/21
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

.

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.