Добредојдовте во Opticlimatefarm, извонредно истражување на темата за земјоделство во затворени простории.

Добредојдовте во Opticlimatefarm, извонредно истражување на темата за земјоделство во затворени простории.

Добредојдовте во Opticlimatefarm, извонредно истражување на темата за земјоделство во затворени простории.

Opticlimate Farm Limited е компанија која обезбедува високоефикасни модуларни решенија за глобалните клиенти со вертикално садење во затворени простории. Клучните компоненти се систем за контрола на животната средина, вертикални капацитети за садење и интелигентен автоматски систем за наводнување. Примарниот услов за садење во затворен простор е околината за раст. Уникатниот патент за изум Конверзија на фреквенција, нискојаглерод и висока ефикасност на климатизерот Opticlimate за садење носи неограничени можности за клиентите ширум светот. Каде е фабриката за растенија, каде е Opticlimatefarm.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање