Контејнер за вертикален раст на канабис

Контејнер за вертикален раст на канабис

Кутиите за канабис Opticlimatefarm се високо контејнеризирана модуларна средина за производство, прилагодено изградена за широк спектар на култури и деловни модели, особено канабис.

Мобилни „Растечки вагони“ кои се движат по шините.

Дизајниран да ги исполни потребите на одгледувачите на канабис за робусни мобилни системи за сталажа за комерцијално производство на канабис, системот за вертикален раст Opticlimate Farm се состои од шини инсталирани во или на врвот на подот, заедно со мобилни „вагони“ кои се движат по шините. Ова создава област за растење со висока густина и им овозможува на персоналот да отвора патека каде и кога му треба.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање