Контејнер за климатска комора за раст на растенијата

Контејнер за климатска комора за раст на растенијата

Во климатските комори, конфигурирајте го системот RDWC. И температурата на системот за контрола на животната средина, влажноста на воздухот, CO2, интензитетот на светлината, движењето на воздухот и наводнувањето може да се регулираат исклучително прецизно. Интелигентен оптички систем за контрола, кој ја одредува работата на ладење, греење или одвлажнување според интензитет на светлина, температура и влажност.

Висока ефикасност и заштеда на енергија со технологија за конверзија на фреквенција, ниска потрошувачка на енергија, ниски сметки за електрична енергија.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

„RWDC SINGLE STACK“+ Дизајнот на LED светло за раст за подигнување ја максимизира достапната површина за раст Антибактериската обвивка го спречува растот на бактериите и габите Протокот на воздух оптимизиран со воздушни вртења Осветлување контролирано за секоја поединечна полица.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање