Контејнер за сточна храна Opticlimatefarm со соларна климатизација

Контејнер за сточна храна Opticlimatefarm со соларна климатизација

Сонцето е бесплатно. Нашиот контејнер за сточна храна е со уметнички дизајн, систем за контрола преку компјутер, автоматски контролирана температура, користена озонска антисептичка технологија, автоматско истурање на целата автоматизација, која има предности за заштеда на време, труд заштеда, ниска потрошувачка, без бучава и загадување и така натаму.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Главни карактеристики:

1) Опремата има непрекината функција на UPS-от за да обезбеди континуирано непрекинато напојување.

2) Опремата има функција на поместување на потрошувачката на електрична енергија, која може да наплаќа во фаза на ниска цена на електрична енергија и празнење во фаза на висока цена на електрична енергија, заработувајќи ја разликата во цената на електричната енергија.

3)Со функцијата за непосредна употреба, електричната енергија на оптоварување може директно да се генерира од соларниот панел во текот на денот.

4) Може да се постави дека батеријата може да се полни преку ден, а преостанатата електрична енергија може да се користи за самостојно користење на Интернет, а времето на празнење и моќноста може да се постават автоматски.

5) Максималната струја за полнење на уредот е 100 А. Времето на полнење и струјата може произволно да се прилагодат за брзо полнење..

6) Опремата има комплементарна функција со општинската моќност, овозможувајќи ја потрошувачката на енергија да ја надмине номиналната моќност на опремата, без да се земе предвид оптоварувањето.

7) Сите функции опишани погоре може автоматски да се префрлат, автоматски да се обноват и без надзор.


Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање