FAO2 во стаклена градина

FAO2 во стаклена градина

Соларниот модел, со микромрежа надвор од мрежата, комбинира соларни фотоволтаици& складирање на енергија од батеријата, под управување& контроли за поддршка на ладење на стаклена градина.


Воздушни ладилници за земјоделски оранжерии

Се применува во садење и одгледување

100% свеж воздух

100% заштеда на енергија

0% емисии на јаглерод

Новиот систем за ладење на стаклена градина овозможува растење без земја дури и во тешки клими.

Одгледување храна во пустината и зеленчук

Технолошки решенија за контрола на стаклена градина

Дури и во најжешкото пустинско лето, соларниот клима уред може да го олади вашиот зеленчукСоларниот модел, со микромрежа надвор од мрежата, комбинира соларни фотоволтаици& складирање на енергија од батеријата, под управување& контроли за поддршка на ладење на стаклена градина.Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Соларниот модел, со микромрежа надвор од мрежата, комбинира соларни фотоволтаици& складирање на енергија од батеријата, под управување& контроли за поддршка на ладење на стаклена градина.


Новиот систем за ладење на стаклена градина овозможува растење без земја дури и во тешки клими.

Одгледување храна во пустината и зеленчук

Технолошки решенија за контрола на стаклена градина

Дури и во најжешкото пустинско лето, соларниот клима уред може да го олади вашиот зеленчукБлагодарение на високата препорака од клиентите, OPTICLIMATE постепено стана пионер во индустријата.

  

Најчесто поставувани прашања

1.Услови за плаќање

ФОБ, ЦИФ

2.Служба по продажба

Гаранција за клучните делови 6 месеци

3.Пакување

Пакување со дрвена рамка

Предности

1.1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен.

2.2-Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

3.5- Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големиот број податоци за растот на растенијата што ги акумулиравме, ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза од растот на растенијата со технологијата IOT за да му овозможиме на нашиот систем за контрола на хидропоника да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.

4.3- Технологија на хидропонско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.

За OPTICLIMATE

OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање