Клима уред OptiClimate PRO6(HFO-1234yf) на подот Grow

Клима уред OptiClimate PRO6(HFO-1234yf) на подот Grow

Како професионален производител на комерцијални климатизери, за среќа, во 2019 година, бевме поканети од позната европска компанија да развиеме комерцијален клима уред со нула ODP и GWP<1.


По речиси една година Р&D и експериментирање, избравме ладилно средство со GWP<1, и соодветен професионален и висококвалитетен компресор специјално за ова средство за ладење (HFO-1234yf). Овој клима уред стана првиот избор за инвестирање во одгледување канабис. .


Ние сме многу уверени дека ќе соработуваме со овие светски познати компании и ќе продолжиме храбро да ја постигнеме целта COP 26.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
За OPTICLIMATEFARM
OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
Вовед во производот


Ние сме многу уверени дека ќе соработуваме со .овие светски познати компании и ќе продолжиме храбро да ја постигнеме целта COP 26.Grow Room Floor Standing Air Conditioners.OptiClimate PRO6(HFO-1234yf)Environmental Control of Cannabis Cultivation..To promote plant growth and vitality, temperature, relative humidity, light CO2 assimilation and .air cleanliness all need to be optimized. Our designs help you strike the perfect balance between .heating, cooling, and dehumidification for your unique space and cultivars.
Климатизери на подот Grow. OptiClimate PRO6(HFO-1234yf) Контрола на животната средина на одгледувањето канабис.. За да се промовира растот и виталноста на растенијата, температурата, релативната влажност, лесната асимилација на CO2 и чистотата на воздухот, сето тоа треба да се оптимизира. Нашите дизајни ви помагаат да постигнете совршена рамнотежа помеѓу .греење, ладење и одвлажнување за вашиот уникатен простор и сорти.


Климатизери на подот Grow.16000 PRO5-II(FS-INV) ~ 32000 PRO5-II(FS-INV)Иновативни технологии..Нашите генијални и паметни дизајни се осмелуваат да бидат различни, Нашите приспособливи, монтажни капацитети за одгледување се дизајнирани да . помагаат операциите од сите големини на пазарот. Нашите единици се одлични за секоја клима, со 100% климатски контролирана средина.

Најчесто поставувани прашања
1
Пакување
Пакување со дрвена рамка
2
Транспорт
Морски транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз
3
Услови на плаќање
ФОБ, ЦИФ
Предности
1. Дизајн на системи за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
2. Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен.
Вовед во компанијата

OPTICLIMATE FARM LIMITED е производител на индустриски контроли. Ние сме добро опремени со уреди за тестирање и силна техничка сила. Како еден од водечките производители на индустриски контроли во Кина, стекнавме репутација за квалитет и услуга на глобалниот пазар, особено во Други. Модул за комбинирање вертикални фарми во затворен простор, целосно поврзан со Opticlimatefarm со систем за животна средина& Хидропонски дигитален контролен систем

Искористувајќи го долгогодишното искуство, развивме сопствена сопствена технолошка платформа која зазема холистички пристап кон растењето со експертиза во биологијата на растенијата, генетиката на растенијата, механичкиот дизајн, контролираната средина, науката за податоци и операциите во обем, за целосно поврзани затворени вертикални фарми .

Тимот на Opticlimatefarm е составен од водечки светски научници  што ја одржува нашата технологија секогаш напред и ги тера нашите партнери да се упорат да уживаат во придобивките од CEA (Control Environment Agriculture).

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање