Контроли за заштита на животната средина за одгледување на канабис

Контроли за заштита на животната средина за одгледување на канабис

Контрола на животната средина за одгледување на канаби во затворен канали:

Мастеринг на Cannabis Craft: Opitlimate Air Looded Pro6 (HFO-1234YF)

За автоматска контрола на температурата, влажноста и осветлувањето

Дизајниран за внатрешна канабис вертикално одгледување. Мобилни полици со висока густина

Ова решение овозможува максимизирање на растечкиот простор, со цел да се добие максимален принос.

Право осветлување за клон /veg./flowing: LED со 0-100% Smart Dimmable контролирани.

Растење HAVC: www.hicoolopticlime.com

Опрема за раст:www.opticlimatefarm.com


2022/01/18
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање


Благодарение на високата препорака од клиентите, оптичкиот постепено станува пионер на индустријата.

 

Најчесто поставувани прашања

2.Постанати услови

ФОБ, ЦИФ

2. По услуга за продажба

Клучни делови гаранција за 6 месеци

3.Packing.

Пакување на дрвени рамки

Предности

1.1 - Опрема за контрола на животната средина: Иновативната оптичка аеконска технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни.

2.2-фабрика спектар технологија: ние развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

3.5 - Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големата количина на податоци за раст на растенијата, ние сме акумулирани, ние ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза од растот на растенијата со технологијата IOT за да го овозможиме нашиот систем за контрола на хидропонисот за да постигнеме дигитална интелигенција и намалување на трошоците за управување со хидропониката.

4.3- Хидропонски садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, ние измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.

За Оптимима

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.