СУШЕЊЕ - ЛЕКУВАЊЕ - СКЛАДИРАЊЕ Производи | ОПТИКЛИМАТНИ

СУШЕЊЕ - ЛЕКУВАЊЕ - СКЛАДИРАЊЕ Производи | ОПТИКЛИМАТНИ

СУШЕЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА ВАШИОТ КАНАБИС

Прилагодените системи се дизајнирани да ги задоволат барањата на голем производствен процес. Дозволете ни да дизајнираме систем за сушење на багажник или висечко сушење врз основа на вашиот производствен циклус.

Еколошкиот систем обезбеден од Opticlimatefarm гарантира дека овој процес се спроведува беспрекорно. . .

Сушењето го намалува присуството на вода во пупката на 10-15%, а еден од клучните за тоа е да се има добро контролирана средина.

И има многу причини да го направите ова покрај избегнувањето на мувла: правилното сушење го зачувува совршениот вкус на вашите пупки, па дури и влијае на ефектот што овој канабис ќе го има врз телото на корисникот. Колку подолго пупката се суши.

толку повеќе THC ќе се претвори во CBN и други канабиноиди.

PRO5 Користејќи интегриран систем за ракување со воздухот за контрола на температурата и влажноста, климатизираниот воздух се дистрибуира хоризонтално од перфорираниот канал, униформа средина низ просторијата. Без разлика дали се обесени на лавици или сместени на послужавници на колички, воздухот рамномерно тече низ целиот растителен материјал. Со способноста да се задржи, забрза и успори стапката на отстранување на влагата, култиваторите можат да го усовршат процесот на сушење и стврднување за да ги постигнат своите цели за квалитет и производство .Вреди да се каже дека сушењето и лекувањето се уметнички процес.

Значи, за да го спроведете овој процес, потребен ви е посветен систем за климатизација на околината.


2022/01/21
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
има голема репутација и популарност.

Најчесто поставувани прашања

1.Услови за плаќање
ФОБ, ЦИФ
2.Служба по продажба
Гаранција за клучните делови 6 месеци
3.Услуга за претпродажба
За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

Предности

1.5- Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големиот број податоци за растот на растенијата што ги акумулиравме, ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза од растот на растенијата со технологијата IOT за да му овозможиме на нашиот систем за контрола на хидропоника да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
2.4-Дизајн на систем за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
3.3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
4.2-Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

За OPTICLIMATE

OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање