Intro до IDEC Hybrid Серија Оптимирам

Intro до IDEC Hybrid Серија Оптимирам

IDEC Hybrid серија

100% Freesh Air, 100% заштеда на енергија, 0% емисии на јаглерод.

Обем на примена:

Млечни производи од млеко растенија

Меспроизводи растенија

Кросење на крави

Оранжерии

SOILESS Земјоделство ИДЕК Хибридни серии (HVAC) системи

Ефикасна контрола на климата по пристапни цени

Прилагодените системи за хибридни серии (HVAC) имаат подобро одржување на нивоата на влажност и дистрибуција на ладење во текот на собата. Подобро контролирана собата, толку подобро е квалитетот на производот.

2022/01/23
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Со годишниот продажен волумен ранг прво во индустријата, производот се верува дека се користи од повеќе луѓе во иднина.

Најчесто поставувани прашања

1.Transport
Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз
2.Постанати услови
ФОБ, ЦИФ
3. По продажбата на услуги
Клучни делови гаранција за 6 месеци

Предности

1.4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрвени системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
2.2-фабрика спектар технологија: ние развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
3.1-Еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни.
4.3- Хидропонски садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, ние измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.

За Оптимима

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.