Висок квалитет Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинација модул на големо - оптички фарма Limited

Висок квалитет Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинација модул на големо - оптички фарма Limited

Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинирани модули

Прогресивните одгледувачи на канабис го прават секој квадратен пребројување, затоа тие бараат опцилиматска гаранција.

Квалитетната култивација на канабисот и екстракцијата на канабиноидното соединение бараат високи стандарди за контролирано земјоделство (ЦЕА).

Врз основа на познавање на биофизиката и биохемиското знаење, нашите инженери за HVAC, правилно ја оценуваат динамичното менување на животната средина на одгледувањето,

Проток на воздух, температура& Влажноста се најважните 3 елементи за создавање на оптимална средина во растат соба

Нашата уникатна позадина во машинското инженерство и растителната физиологија ни овозможува да доставиме растителни центрични, комерцијални раствори управувани од податоци кои ќе им помогнат на нашите клиенти кои им помагаат на нашите клиенти да ја максимизираат биомасата на растенијата и фенотипскиот израз за зајакнување на финансиските перформанси и да го ублажат ризикот. Контактирајте го нашиот тим сега за да започнете да разговарате за вашиот проект.

www.opticlimatefarm.com

2022/02/04
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Овој производ е изграден за да трае. Неговите високи цврстина материјали, соединување со технички третмани, не е лесно да се оштети.

Најчесто поставувани прашања

2.Постанати услови
ФОБ, ЦИФ
2. По услуга за продажба
Клучни делови гаранција за 6 месеци
3.Packing.
Пакување на дрвени рамки

Предности

1.5- Систем за контрола на хидропониката: Врз основа на големата количина на податоци за раст на растенијата, ние сме акумулирани, ние ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза на раст на растенијата со IOT технологија за да го овозможиме нашиот систем за контрола на хидропонисот да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
2.4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
3.3 - Хидропонски садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, ние измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
4.2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.

За Оптимима

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.