Типичен добавувач на подесување на собата& Производители | Оптимирам

Типичен добавувач на подесување на собата& Производители | Оптимирам

Типично растечко поставување

Целите на објектите за комерцијални култивирање треба да го зголемат производството на биомаса, истовремено намалувајќи го времето на одгледување и потрошувачката на енергија. Факторите на јадрото во постигнувањето на овие цели се систем за осветлување, системот за контрола на климатизацијата, методот на одгледување и интегрирано управување со штетници (IPM).

Врз основа на познавање на биофизиката и биохемискиот знаење, нашите инженери на HVAC, правилно ја оценуваат динамичното менување на животната средина на одгледување, трите најважни елементи за создавање на оптимална средина во растечката соба се проток на воздух, температурата и влажноста.

Иновативната технологија за енергетска ефикасност на OpticlimateFarm е инкорпорирана во нашите дизајни на системот за HVAC.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ


Најчесто поставувани прашања
1.
Пред-продажба на услуги
За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com
2.
По продажбата на услуги
Клучни делови гаранција за 6 месеци
3.
Пакување
Пакување на дрвени рамки
Предности
1. Хидропонски садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
2. Спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
3.Hydroponics систем за контрола: Врз основа на големата количина на раст раст податоци, ние сме акумулирани, ние ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза на раст на растенијата со IOT технологија за да го овозможи нашиот систем за контрола на хидропониката да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
За Оптимима
Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.