OpticlimateFarm типични растат соба за подесување на добавувачот& Производители | Оптимирам

OpticlimateFarm типични растат соба за подесување на добавувачот& Производители | Оптимирам

OpticlimateFarm типични расте соба поставување

Вработување на Smart HVAC технологија и LED LED вертикална решетка

Иновативната технологија за енергетска ефикасност на OpticlimateFarm е инкорпорирана во нашите дизајни на системот за HVAC.

Нашата уникатна позадина во машинското инженерство и растителната физиологија ни овозможува да доставиме растителни центрични, комерцијални раствори управувани од податоци кои ќе им помогнат на нашите клиенти кои им помагаат на нашите клиенти да ја максимизираат биомасата на растенијата и фенотипскиот израз за зајакнување на финансиските перформанси и да го ублажат ризикот. Контактирајте го нашиот тим денес за да започнете да разговарате за вашиот проект.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
За Оптилимарм
Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
Вовед во производ


Најчесто поставувани прашања
1.
Пакување
Пакување на дрвени рамки
2.
Транспорт
Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз
3.
Услови на плаќање
ФОБ, ЦИФ
Предности
1.Hyroponic садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
2.Хydroponics систем за контрола: Врз основа на големата количина на податоци за раст раст, ние сме акумулирани, ние ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза на раст на растенијата со IOT технологија за да им овозможи на нашиот систем за контрола на хидропонисот да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
3. Управувачки систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
Вовед во компанијата
Оптимичката фарма Limited е горд на својата посветеност на строги стандарди во обезбедувањето на вкупен квалитет на производот и високо ниво на услуга за да се постигне целосна задоволството на клиентите. Целиот спектар на производи се потврдува на националните и меѓународните стандарди, како и комерцијалните барања на пазарот.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.