Висок квалитет Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинација модул на големо - оптички фарма Limited

Висок квалитет Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинација модул на големо - оптички фарма Limited

Нашите целосно поврзани внатрешни вертикални фарми комбинирани модули

Прогресивните одгледувачи на канабис го прават секој квадратен пребројување, затоа тие бараат опцилиматска гаранција.

Квалитетната култивација на канабисот и екстракцијата на канабиноидното соединение бараат високи стандарди за контролирано земјоделство (ЦЕА).

Врз основа на познавање на биофизиката и биохемиското знаење, нашите инженери за HVAC, правилно ја оценуваат динамичното менување на животната средина на одгледувањето,

Проток на воздух, температура& Влажноста се најважните 3 елементи за создавање на оптимална средина во растат соба

Нашата уникатна позадина во машинското инженерство и растителната физиологија ни овозможува да доставиме растителни центрични, комерцијални раствори управувани од податоци кои ќе им помогнат на нашите клиенти кои им помагаат на нашите клиенти да ја максимизираат биомасата на растенијата и фенотипскиот израз за зајакнување на финансиските перформанси и да го ублажат ризикот. Контактирајте го нашиот тим сега за да започнете да разговарате за вашиот проект.

www.opticlimatefarm.com

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
  

За Оптимима

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
Предности
1.Plant Spectrum технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2.Hydroponic садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на контролата: Иновативната оптичка аеконска технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни.
Најчесто поставувани прашања
1.
Пакување
Пакување на дрвени рамки
2.
Услови на плаќање
ФОБ, ЦИФ
3
After Sales Service
Key parts warranty for 1 year.

OptiClimate Farm brings together technical experts from China, Japan, Korea, United States and Europe, and a professional team composed of marketing experts, growers and technology innovators. Based on the concept of "providing the most suitable growth environment for plants" and "providing the best cost-effective plant factory to market", our plant factory facilities and technology have been developed and patented in 2020, and the international company OptiClimate Farm LTD was established. Our plant factory technology has carried out market-oriented upgrades and innovations in five technical fields involved. 1-Environmental control equipment: The innovative Optical aircon technology is used to make the growth of plants more suitable. 2-Plant spectrum technology: We have developed different light formulas for different plants, so that plant growth can get full photosynthesis. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.