Прилагодена услуга Cannabis Opticlimatefarm

Прилагодена услуга Cannabis Opticlimatefarm

Решението за одгледување канабис во затворен простор за медицински CBD е главната работа на Opticlimatefarm. Клиентите би сакале да растат во обезбеден оптимизиран вертикален хидропоничен систем со достапни решенија кои вклучуваат циркулација на воздухот / вертикална решетка за растење и ефектно LED осветлување итн.

Прогресивните одгледувачи на канабис ги земаат предвид сите квадрати, затоа ја бараат Opticlimatefarm.

Квалитетното одгледување канабис и екстракцијата на канабиноидни соединенија бараат високи стандарди за земјоделство со контролирана средина (ЦЕА).

Врз основа на знаењето за биофизиката и биохемиското знаење, нашите инженери за климатизација и климатизација, правилно ја оценуваат динамично променливата средина на одгледување.

Проток на воздух, температура& влажноста се најважните 3 елементи за создавање оптимална средина во просторијата за одгледување.

Opticlimate farm Ltd. е глобална компанија, специјализирана за дизајн, производство и услуги по продажбата на вертикалниот систем за земјоделство.

Со години, тимот на Opticlimatefarm работи на развој на еколошки уреди поврзани со вертикалното земјоделство Од 2009 година, поседуваме повеќе од 10 сопственички патенти за земјоделска контрола на животната средина, како што се прецизна контрола на температурата и влажноста, ефикасен хранлив раствор, LED светла за одгледување, автоматски систем за наводнување и мобилни тркалачки вертикални лавици за растење,

Во 2019 година, го патентиравме комерцијалниот систем за вертикално земјоделство  што резултираше со поседување на сите клучни технологии на CEA (земјоделство со контролирана средина).

Со цел да им овозможиме на глобалните ентузијасти и практичари за вертикално земјоделство брзо да ја разберат нашата технологија, формиравме професионална веб-локација за видео. Оваа видео веб-локација ни овозможува блиски контакти со CEA операторите од која било област и да ги презентираме сите технологии и опрема на оптиклиматската фарма Ltd. на клиентите ширум светот.

Тимот на Opticlimatefarm е составен од водечки светски научници  кој ја држи нашата технологија секогаш напред и ги тера нашите партнери да уживаат во придобивките од CEA (Control Environment Agriculture)

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
За OPTICLIMATE
OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
Вовед во производот


Најчесто поставувани прашања
1
Транспорт
Морски транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз
2
Пакување
Пакување со дрвена рамка
3
Услуга за претпродажба
За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com
Предности
1. Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големиот број податоци за растот на растенијата што ги акумулиравме, ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза од растот на растенијата со технологијата IOT за да му овозможиме на нашиот систем за контрола на хидропоника да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.
2. Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
3. Дизајн на системи за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.
Вовед во компанијата
OPTICLIMATE FARM LIMITED е производител на индустриски контроли. Ние сме добро опремени со уреди за тестирање и силна техничка сила. Како еден од водечките производители на индустриски контроли во Кина, стекнавме репутација за квалитет и услуга на глобалниот пазар, особено во Други. 

Модул за комбинирање вертикални фарми во затворен простор, целосно поврзан со Opticlimatefarm со систем за животна средина& Хидропонски дигитален контролен систем

Искористувајќи го долгогодишното искуство, развивме сопствена сопствена технолошка платформа која зазема холистички пристап кон растењето со експертиза во биологијата на растенијата, генетиката на растенијата, механичкиот дизајн, контролираната средина, науката за податоци и операциите во обем, за целосно поврзани затворени вертикални фарми .

Тимот на Opticlimatefarm е составен од водечки светски научници  што ја одржува нашата технологија секогаш напред и ги тера нашите партнери да се упорат да уживаат во придобивките од CEA (Control Environment Agriculture).

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање