Добавувач на уреди за вентилација во линија - Opticlimate

Добавувач на уреди за вентилација во линија - Opticlimate

1. Внесен вентилатор за размена на канали : кружен под притисок

Лесно решете го проблемот со вентилација на просторот / размена на воздух.

ABS+PC+UV+94VO пластичен материјал отпорен на пламен, може да се инсталира на отворено, решавајќи ги ограничувањата на инсталацијата.

Дизајн на сечилото на воздухопловната турбина, висок притисок на ветерот, висока ефикасност на протокот на воздух.

Моторот со „преголема моќност“ обезбедува ултра-висок притисок на ветерот до 650 Pa, волумен на воздух 180 ~ 2500 m3/h ü Независно истражување и развој на водоотпорна структура со висока густина, стабилна работа во влажна и сурова средина.

Куќиштето и моторот може да се расклопат посебно, што е погодно за одржување и чистење 2 минути инсталација: запечатување, апсорпција на удари, прицврстување, погодно.


2. Внесен вентилатор за размена на канали: Супер тивок

Лесно решете го проблемот со вентилација на просторот / размена на воздух

Цела метална обвивка, прецизен третман против 'рѓа.

Структура на пренасочување на механиката на течности, волуменот на воздухот се зголеми за 30%, бучавата намалена за 10%.

Вградениот памук што апсорбира звук од типот на воздухопловство, материјал со висока густина отпорен на пламен, ја претвора звучната енергија во топлинска енергија и ја намалува бучавата.

Германскиот мотор со повеќе намотки разумно ја претвора топлинската енергија во кинетичка, ефикасноста е висока до 98%.

Повеќе избор на волумен на воздух: 120m3/h~4000m3/h.

Повеќе приспособени стилови: - Тип на прочистување (јадро на филтер со 3 ~ 4 слоја, стапка на прочистување до 99%) - Тип со двоен канал (може истовремено да надополнува свеж воздух и да го издувува нечистиот воздух од затворен простор)Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производот   

За OPTICLIMATEFARM

OptiClimate Farm обединува технички експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, одгледувачи и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на „обезбедување на најсоодветна средина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобра цена-ефективна фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија за растенија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија OptiClimate Farm LTD беше воспоставена. Технологијата на нашите фабрики спроведе пазарно ориентирани надградби и иновации во пет вклучени технички полиња. 1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. 2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


Должност на сите во овој свет е да направиме се што можеме за да ги запреме климатските промени. Како една компанија за зелени технологии, OptiClimateFarm се фокусира на системите Green и Smart Farm откако е основан. Во OptiClimate Farm Р&Д Центар, техничарите ќе ви покажат како растат растенијата при најдобри услови. За растенијата не се грижат само техничари на OptiClimateFarm, туку и целосна серија паметни производи OptiClimateFarm.

Под интелигентна контрола на уредите OptiClimateFarm, растенијата секогаш можат да ја добијат најдобрата температура, влажност, густина на CO2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OptiClimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи OptiClimateFarm според параметрите за поставување. Целиот систем OptiClimateFarm е постигнување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим составен од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

OptiClimateFarm верува во заедничката судбина затоа што е време светот да го направи тоа заедно се бориме против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на начин OptiClimateFarm, на тој начин не само што го одобруваат глобалните клиенти туку и меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OptiClimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на растителен спектар: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања за хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

Услуга по продажба     

А:

Гаранција за клучните делови 6 месеци

П:

Услуга за претпродажба     

А:

За повеќе информации, ве молиме контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

А:

Морски транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

А:

ФОБ, ЦИФ

П:

Пакување     

А:

Пакување со дрвена рамкаДодај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање