Професионална вертикална комерцијална садење решетката Производител - Opticlime

Професионална вертикална комерцијална садење решетката Производител - Opticlime

Вертикална комерцијална садење решетка

Мулти-слој расад / клонирање / садење систем:

ABS комбиниран вертикален раст комерцијални садење лавици

Мулти-слој систем за расад / клонирање / садење

Произволно растојание или серија комбинирана врска

Комбиниран челичен прав-обложена вертикална садење решетка

Изборни високи ефикасни LED светла

DFT хидропони со замена на додатоци за лента

L 120 * w 65 * h200cm
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   

За OpticlimateFarm

Оптиклиматската фарма ги собира техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот за „обезбедување на најсоодветна околина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобрата економична фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија се развиени и патентирани во 2020 година и меѓународната компанија Оптиклима Фарм ДОО е основана. Нашата фабрика за фабрика за растенија спроведе надградби и иновации ориентирани кон пазарот во пет вклучени технички полиња. Опрема за контрола на 1-животна средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Технологија на спектар на растителни 2-растенија: Развиевме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. Опрема за дизајнирање и садење на системот со 4 засадување: Со цел да се направи растот на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни системи за вертикални полици за садење за раст на различни растенија. И применета IE и AI технологија за садење опрема и ја стандардизираат колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


Должност е сите на овој свет да направат се што можеме за да ги запреме климатските промени. Како една компанија за Green Technologies, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметните фарми системи уште од основањето. Во оптиклималната фарма Р.&Д Центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата растат во најдобри услови. Растенијата не се грижат за техничари за оптиклимафарм само таму, туку и од целосна серија на паметни производи на оптиклимаформ.

Под интелигентна контрола на уредите со оптиклимаформ, растенијата секогаш можат да добијат најдобра температура, влажност, густина на СО2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OpticLimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи од оптиклимафарм според параметрите за поставување. Целиот систем OpticlimateFarm е остварување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

OpticlimateFarm верува во заедничката судбина затоа што е време светот Борбајте заедно против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на OpticlimateFarm Way, на тој начин не само што е одобрен од глобалните клиенти, туку и од меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OpticlimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на спектар на спектар: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионалното знаење на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања во врска со хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на продажба     

О:

Гаранција за клучни делови за 6 месеци

П:

Услуга пред продажба     

О:

За повеќе информации, контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Морски транспорт , воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

Fob , cif

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвена рамка


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.