Растат решенија за контрола на животната средина

Растат решенија за контрола на животната средина


Онаму каде што има фабрика фабрика, постои OpticlimateFarm.

Ние нудиме цела систем за фабрики за растителни фабрики, од сеење до расадник, од раст на животната средина контрола на хидропоника расте контрола.

Оптички производи, вклучувајќи го и HVAC, LED / HPS осветлување, CO2 + контролер, дехимидификатори& Опрема за вентилација, секогаш може да обезбеди професионални растителни раствори. Да се ​​биде важен дел од оптичките фарми, еколошките производи се дизајнирани со компактна големина и инсталација на plug-and-play, за лесна контрола на температурата, навлажнување и други елементи на животната средина во фармите. Со својот отворен протокол и стандарден интерфејс, тој може да биде поврзан и контролиран преку централизиран систем заедно со други производи од оптички фарми. Автоматска контрола на климата. Идеална средина да расте во било која клима и сезона.

Должност е сите на овој свет да направат се што можеме за да ги запреме климатските промени. Како една компанија за Green Technologies, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметните фарми системи уште од основањето. Во оптиклималната фарма Р.&Д Центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата растат во најдобри услови. Растенијата не се грижат за техничари за оптиклимафарм само таму, туку и од целосна серија на паметни производи на оптиклимаформ.

Под интелигентна контрола на уредите со оптиклимаформ, растенијата секогаш можат да добијат најдобра температура, влажност, густина на СО2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OpticLimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи од оптиклимафарм според параметрите за поставување. Целиот систем OpticlimateFarm е остварување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.

.

Opticlimatefarm верува во заедничката судбина, бидејќи е време за светот да се бори против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на OpticlimateFarm Way, на тој начин не само што е одобрен од глобалните клиенти, туку и од меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OpticlimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   

За OpticlimateFarm

Оптиклиматската фарма ги собира техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот за „обезбедување на најсоодветна околина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобрата економична фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија се развиени и патентирани во 2020 година и меѓународната компанија Оптиклима Фарм ДОО е основана. Нашата фабрика за фабрика за растенија спроведе надградби и иновации ориентирани кон пазарот во пет вклучени технички полиња. Опрема за контрола на 1-животна средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Технологија на спектар на растителни 2-растенија: Развиевме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. Опрема за дизајнирање и садење на системот со 4 засадување: Со цел да се направи растот на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни системи за вертикални полици за садење за раст на различни растенија. И применета IE и AI технологија за садење опрема и ја стандардизираат колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


Должност е сите на овој свет да направат се што можеме за да ги запреме климатските промени. Како една компанија за Green Technologies, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметните фарми системи уште од основањето. Во оптиклималната фарма Р.&Д Центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата растат во најдобри услови. Растенијата не се грижат за техничари за оптиклимафарм само таму, туку и од целосна серија на паметни производи на оптиклимаформ.

Под интелигентна контрола на уредите со оптиклимаформ, растенијата секогаш можат да добијат најдобра температура, влажност, густина на СО2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OpticLimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи од оптиклимафарм според параметрите за поставување. Целиот систем OpticlimateFarm е остварување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

OpticlimateFarm верува во заедничката судбина затоа што е време светот Борбајте заедно против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на OpticlimateFarm Way, на тој начин не само што е одобрен од глобалните клиенти, туку и од меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OpticlimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на спектар на спектар: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионалното знаење на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања во врска со хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на продажба     

О:

Гаранција за клучни делови за 6 месеци

П:

Услуга пред продажба     

О:

За повеќе информации, контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Морски транспорт , воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

Fob , cif

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвена рамка


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.