Решение за раст со висок квалитет на раст на големо - Оптиклима фарма ограничена

Решение за раст со висок квалитет на раст на големо - Оптиклима фарма ограничена

Opticlimate HVAC производи секогаш може да обезбеди професионални растителни раствори. Како важен дел од оптичките фарми, производите се дизајнирани со компактна големина и приклучна инсталација, за лесна контрола на температурата, навлажнување и други елементи на животната средина во фармите. Со својот отворен протокол и стандарден интерфејс, тој може да биде поврзан и контролиран преку централизиран систем заедно со други производи од оптички фарми.

Opticlimate HVAC производи се најдобриот избор за фарми во Европа, Северна Америка и некои други области ширум светот. Има добиено CE сертификати од акредитирани глобални компании, и секоја единица на производите мора да помине строги внатрешни тестови пред испораката на глобалните клиенти.

Оптимирам, секогаш обезбедува средина што ви е потребна на лесен и економичен начин.


Производот карактеристики лесна инсталација. Со професионална функција за одвлажнување. Не постои потрошувачка на вода за време на одвлажнување, а температурата на воздухот е повисока од внатрешната температура, намалувајќи го честиот почеток на електрични грејачи и заштеда на енергија. Интелигентен систем за оптичка контрола, кој го одредува работењето на ладење, греење или одвлажнување според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. Системот може да обезбеди бесплатна топла вода додека ладењето. Удобно, ефикасно и заштеда на енергија со технологија за конверзија на фреквенција. (EER> 4.5) Европски CE сертификација.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Product Introduction   

About OPTICLIMATEFARM

OptiClimate Farm brings together technical experts from China, Japan, Korea, United States and Europe, and a professional team composed of marketing experts, growers and technology innovators. Based on the concept of "providing the most suitable growth environment for plants" and "providing the best cost-effective plant factory to market", our plant factory facilities and technology have been developed and patented in 2020, and the international company OptiClimate Farm LTD was established. Our plant factory technology has carried out market-oriented upgrades and innovations in five technical fields involved. 1-Environmental control equipment: The innovative Optical aircon technology is used to make the growth of plants more suitable. 2-Plant spectrum technology: We have developed different light formulas for different plants, so that plant growth can get full photosynthesis. 3- Hydroponic planting technology: Based on the professional knowledge of a variety of plants, we have invented special nutrient formulas and supply methods for different plants, so that the plants can get the required nutrients at different growth periods. 4-Planting system design and planting equipment: In order to make the growth of plants closer to nature, we have designed different vertical planting shelf systems for the growth of different plants. And applied IE and AI technology to planting equipment, and standardize it as much as possible to reduce the cost and space of planting equipment.


It’s the duty for everybody in this world to do whatever we can to stop the climate change. As one company for green technologies, OptiClimateFarm has been focusing on the Green and Smart Farm systems since it’s established. In OptiClimate Farm R&D Center, the technicians will show you how plants are growing at the best conditions. The plants are not being taken cared of by OptiClimateFarm technicians only there, but also by full series of OptiClimateFarm smart Products.

Under the intelligent control of OptiClimateFarm devices, the plants can always get the best temperature, humidity, CO2 density, nutrition and other elements suitable for their growth. OptiClimateFarm system is monitoring the growth data in real time, and will control the work of different OptiClimateFarm products according to the setting parameters. The whole OptiClimateFarm system is the accomplishment of joint intelligence developed by the international technical team consisting of experts from China, Japan, Korea, Switzerland, America and India.  

OptiClimateFarm does believe in the common destiny because it’s the time for the world to  fight together against climate change. We’re ready to protect every plants in your farms in OptiClimateFarm way, that way is not only approved by the global customers but also by international accredited certification companies.

OptiClimateFarm, always takes care of your plants in a smart way.


Advantages
1.Plant spectrum technology: We have developed different light formulas for different plants, so that plant growth can get full photosynthesis.
2.Hydroponic planting technology: Based on the professional knowledge of a variety of plants, we have invented special nutrient formulas and supply methods for different plants, so that the plants can get the required nutrients at different growth periods.
3.Environmental control equipment: The innovative Optical aircon technology is used to make the growth of plants more suitable. Frequently Asked Questions about environment control system hydroponics

Q:

After Sales Service     

A:

Key parts warranty for 6 months

Q:

Pre-Sale Service     

A:

For more information, please contact mary@opticlimatefarm.com

Q:

Transport     

A:

Sea transportation,air transportation, railway transportation

Q:

Услови на плаќање     

A:

FOB ,CIF

Q:

Пакување     

A:

Wooden Frame Packaging


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.