Автоматски хидропонски контролен систем OptiClimatefarm

Автоматски хидропонски контролен систем OptiClimatefarm

Нашата флексибилна рамка за хидропониско наводнување ви овозможува да ги приспособите и менувате решенијата специфични за вашата конкретна култура.

OptiClimate Farm Автоматски хидропонски контролен систем за постигнување интерфејс човек-компјутер, стекнување податоци, складирање, контрола и .други функции. Автоматски режим на работа: EC /PH автоматски и прецизно го дистрибуира ѓубривото според зададениот излез и  наводнува според вашиот план.
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

ЕК контрола:Садници/рани никулци – Рана вегетативна фаза – Целосна вегетативна фаза – Рана фаза на цветање – Целосно зрело цут/стадиум на зреење

PH контрола:автоматски за балансирање на нивото на pH (PH UP).& PH надолу)

Хидропонски хранлив раствор:A + B или A + B + C

План:Прилагоден план за наводнувањеДодај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање