Најдобра Најдобра Оптиклиматска внатрешна вертикална раст решение добавувач фабрика цена - Оптимирам

Најдобра Најдобра Оптиклиматска внатрешна вертикална раст решение добавувач фабрика цена - Оптимирам

Нашиот свет бренд оптички HVACD

Како растеме

Од 2020 година, Opticlimatefarm е комерцијален лидер во внатрешно вертикално земјоделство, уникатно користејќи комерцијална DFT хидропоника за да се оптимизира растењето, притоа користејќи до 95% помалку вода и нула пестициди. Во OpticlimateFarm, хортикултурата се вкрстува со генетика, инженерство, безбедност на храна, наука за податоци и исхрана, ни давајќи ја различната способност да ја разбереме биологијата на растенијата на начин кој никогаш не бил разбран. Нашите комерцијални фарми се оптимизирани за производство на текот на целата година, без оглед на сезоната или времето, и ние пораснавме над 100 различни сорти на растенија, вклучувајќи лисја зелена, бобинки, минијатурни и повеќе и билки итн.

Конверзија на фреквенцијата, ладење, греење, дехимидификација

Иновативна 3-функција се-во-едно растечки послужавник

Функција 1: Расадник

Функција 2: Микрогреин Билки

Функција 3: Раст

Ергономски дизајниран LED растат решетката

0.78m2 произведува 128 зеленчук или џуџести домати

32 дупка апс пластични хидропони растат плоча

LED растат светла& Систем за контрола на дигитални хранливи материи

Магнетизираниот чилер гарантира течна температура

www.opticlimatefarm.com

365 дена од годишното производство

Ние го трансформираме земјоделството низ целиот свет


2022/03/27
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Поради својата дишеност, овој производ не може лесно да предизвика многу заеднички проблеми со кожата, како што се плускавци, осип и инфекции.

Најчесто поставувани прашања

2.Постанати услови
ФОБ, ЦИФ
2. По услуга за продажба
Клучни делови гаранција за 6 месеци
3.Transport
Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

Предности

1.3- Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
2.2-фабрика спектар технологија: ние развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
3.1-Еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни.
4.5- Систем за контрола на хидропоника: Врз основа на големата количина на податоци за раст на растенијата, ние сме акумулирани, ние ефикасно ги комбинираме параметрите на секоја фаза на раст на растенијата со IOT технологија за да го овозможиме нашиот систем за контрола на хидропониците да постигне дигитална интелигенција и намалување на трошоците за работна сила.

За Оптимима

Оптимирамната фарма ги обединува техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа, и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот на "Обезбедување на најсоодветен раст на животната средина за растенија" и "Обезбедување на најдобра рентабилна фабрика за растенија на пазарот", нашата фабрика за растенија фабрика објекти и технологија се развиени и патентирани во 2020 година, а меѓународната компанија Оптимим Farm Ltd е основана. Нашата фабричка фабрика технологија спроведе пазарно-ориентирани надградби и иновации во пет технички области кои се вклучени. 1-еколошка контрола Опрема: Иновативната оптичка технологија технологија се користи за да се направи раст на растенијата посоодветни. 2-растителна спектар технологија: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Хидропонска садење технологија: Врз основа на професионално познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. 4-садење систем дизајн и садење опрема: Со цел да се направи раст на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни вертикални садење дрства системи за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.