Производители на професионални вертикални решенија за вертикално раст на големо - Оптиклиматична фарма ограничена

Производители на професионални вертикални решенија за вертикално раст на големо - Оптиклиматична фарма ограничена

OptiClimate Farm is the fastest and most efficient way to launch or expand your operation. We provide a Plug & Grow solution that streamlines the start-up process and begins generating revenue in as little time as possible. The OptiClimate Farm system is designed and engineered for easy , Automatic hydroponic control system Custom and Light sense intelligence CO2 Systems and Vertical Grow on Pallet Racks  Configuration  allowing users of all backgrounds to immediately start growing.

OptiClimate , a unique technology which unite cooling,  heating, dehumidification, air circulation, filtration and optical induction in a system, could make it possible for indoor planting anywhere at anytime.

In order for Maximize Yield ,OptiClimatefarm offers with Commercial Growing Rack and ABS Conbination Grow trays the Growing  environment for growing Special plants and a wide range of horticultural and agricultural products in Vertical Grow Racks .

Plants in OptiClimate Farm  grow vertically indoors without soil, getting their nutrition from water and light energy from powerful LEDs. independently-controlled seedling troughs house up to more seedlings at once, providing plants with perfect conditions in their first weeks of life.

OptiClimate Farm is Designed to fully control variables such as lighting, temperature, humidity and air and PH/EC and CO2 quality,Multiple tiers they will allow efficiently and productively by making the most out of your space.

Where is a plant factory , where is OptiClimatefarm.
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање
Вовед во производ   

За OpticlimateFarm

Оптиклиматската фарма ги собира техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот за „обезбедување на најсоодветна околина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобрата економична фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија се развиени и патентирани во 2020 година и меѓународната компанија Оптиклима Фарм ДОО е основана. Нашата фабрика за фабрика за растенија спроведе надградби и иновации ориентирани кон пазарот во пет вклучени технички полиња. Опрема за контрола на 1-животна средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Технологија на спектар на растителни 2-растенија: Развиевме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. Опрема за дизајнирање и садење на системот со 4 засадување: Со цел да се направи растот на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни системи за вертикални полици за садење за раст на различни растенија. И применета IE и AI технологија за садење опрема и ја стандардизираат колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.


Должност е сите на овој свет да направат се што можеме за да ги запреме климатските промени. Како една компанија за Green Technologies, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметните фарми системи уште од основањето. Во оптиклималната фарма Р.&Д Центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата растат во најдобри услови. Растенијата не се грижат за техничари за оптиклимафарм само таму, туку и од целосна серија на паметни производи на оптиклимаформ.

Под интелигентна контрола на уредите со оптиклимаформ, растенијата секогаш можат да добијат најдобра температура, влажност, густина на СО2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OpticLimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи од оптиклимафарм според параметрите за поставување. Целиот систем OpticlimateFarm е остварување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

OpticlimateFarm верува во заедничката судбина затоа што е време светот Борбајте заедно против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на OpticlimateFarm Way, на тој начин не само што е одобрен од глобалните клиенти, туку и од меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OpticlimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на спектар на спектар: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионалното знаење на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања во врска со хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на продажба     

О:

Гаранција за клучни делови за 6 месеци

П:

Услуга пред продажба     

О:

За повеќе информации, контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Море транспорт, воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

ФОБ, ЦИФ

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвени рамки


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.