Оптиклима мобилни мобилни растат полици со висока густина

Оптиклима мобилни мобилни растат полици со висока густина

High-Density Mobile Plant Growing Shelving is designed & manufactured by Opticlimate Farm Limited, for Vertical Farming Industry. It is customized High Density Agriculture Cultivation Systems for Indoor high quality Canabis planting from propagation to flower & harvest It’s mobile modular customized fucntions will enlarge your grow yield. 


High-Density Mobile Grow Shelving is designed & manufactured by Opticlimate Farm Limited, for Vertical Farming Industry. It is customized High Density Agriculture Cultivation Systems

Durable powder-coated steel racks reduce the occurrence of pests and plant diseases.

ABS Grow Trays with a network of drainage channels and flood to allow water to evenly surface and drain.

It can be converted into custom modules Modular conversion single stack,double stacks and triple stacks.

This solution brings more Growing Spaces compare to single layer. And getting more yield.

All of our provided units (Flowering,Veg, and Clone) come equipped with industry leading LED lighting and intelligent dimmer(0-100% dimmable). Our LED grow lights have registed CE & ROHS certifications .

High-Density Mobile Grow Shelving lets you convert that wasted aisle space into valuable growing space. Multi-mobile Grow Racks allows you to move entire rows of racking next to each other to use nearly all of your available space for growing, and gives you the ability to move the racks back and forth to create aisles as needed for easy plant maintenance (watering, pruning, etc.) . Where there’s a plant factory, where there’s Opticlimatefarm.


Features:

Customized Agriculture Cultivation System.

Durable powder-coated steel racks

ABS Grow trays with drainage and tidal network

Convertible modularity of 1-3 stacks

Industry-leading LED lighting + smart dimmer

0-100% dimmable

Rolling track and convenient application type
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Product Introduction   


About OPTICLIMATEFARM

OptiClimate Farm brings together technical experts from China, Japan, Korea, United States and Europe, and a professional team composed of marketing experts, growers and technology innovators. Based on the concept of "providing the most suitable growth environment for plants" and "providing the best cost-effective plant factory to market", our plant factory facilities and technology have been developed and patented in 2020, and the international company OptiClimate Farm LTD was established. Our plant factory technology has carried out market-oriented upgrades and innovations in five technical fields involved. 1-Environmental control equipment: The innovative Optical aircon technology is used to make the growth of plants more suitable. 2-Plant spectrum technology: We have developed different light formulas for different plants, so that plant growth can get full photosynthesis. 3- Hydroponic planting technology: Based on the professional knowledge of a variety of plants, we have invented special nutrient formulas and supply methods for different plants, so that the plants can get the required nutrients at different growth periods. 4-Planting system design and planting equipment: In order to make the growth of plants closer to nature, we have designed different vertical planting shelf systems for the growth of different plants. And applied IE and AI technology to planting equipment, and standardize it as much as possible to reduce the cost and space of planting equipment.


It’s the duty for everybody in this world to do whatever we can to stop the climate change. As one company for green technologies, OptiClimateFarm has been focusing on the Green and Smart Farm systems since it’s established. In OptiClimate Farm R&D Center, the technicians will show you how plants are growing at the best conditions. The plants are not being taken cared of by OptiClimateFarm technicians only there, but also by full series of OptiClimateFarm smart Products.

Под интелигентна контрола на уредите со оптиклимаформ, растенијата секогаш можат да добијат најдобра температура, влажност, густина на СО2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. Системот OpticLimateFarm ги следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи од оптиклимафарм според параметрите за поставување. Целиот систем OpticlimateFarm е остварување на заедничко разузнавање развиено од меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

OpticlimateFarm верува во заедничката судбина затоа што е време светот Борбајте заедно против климатските промени. Подготвени сме да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми на OpticlimateFarm Way, на тој начин не само што е одобрен од глобалните клиенти, туку и од меѓународните акредитирани компании за сертификација.

OpticlimateFarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на спектар на спектар: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионалното знаење на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања во врска со хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на продажба     

О:

Гаранција за клучни делови за 6 месеци

П:

Услуга пред продажба     

О:

За повеќе информации, контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Морски транспорт , воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

Fob , cif

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвена рамка


Карактеристики

Прилагоден систем за култивирање на земјоделството.

Издржливи челични лавици обложени со прав

АБС растат ленти со дренажа и прилив на мрежа

Кабриолет модуларност од 1-3 магацини

Водечки водечки во индустријата LED осветлување + паметен затемнување

0-100% затемнето

Тркалање и удобен тип на апликација
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.