Оригиналниот PRO внатрешен HVACD на OptiClimate

Оригиналниот PRO внатрешен HVACD на OptiClimate

Го користиме оригиналниот PRO внатрешен HVACD на OptiClimate

Континуирана и прецизна контрола на внатрешната температура и влажност.

Тивко работење, стабилниот проток на воздух го одржува избалансиран CO2.

Сигурни перформанси и ефикасност.

Работната брзина на компресорот/вентилаторот се менува во реално време во зависност од оптоварувањето, со што се елиминира остриот циклус на старт/стоп, така што компресорот може да работи со постабилна брзина и да заштеди енергија.

Може да ја натера просторијата за растење да ја достигне потребната температура побрзо и да ги одржува температурата и влажноста порамномерно, за да се добијат подобри ефекти на ефикасност и заштеда на енергија.


2022/04/07
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
+86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

OptiClimate е Р&Д и производителот  кој е специјализиран за HVACD за критични средини за одгледување и еколошки контроли за одгледување. Ова вклучува ладење, контрола на влажноста, квалитетот на воздухот и системски контроли за вашиот проект за одгледување канабис и зеленчук.

Контролирана средина, целосно поврзан модул за комбинирани вертикални фарми во затворен простор, Трансформирање на земјоделството низ светот. Нашите растечки HVACD и LED држачи за вертикално растење се широко користени во: Комерцијални фарми, фарми во заедницата.

Нашите фарми за соларни контејнери се погодни за одгледување зеленчук во суви топли пустини.

Искористувајќи ја нашата технолошка платформа и длабоката експертиза во зелените зеленило, OptiClimatefarm има огромно количество податоци и знаење за биологијата на растенијата заедно со долгогодишно искуство и мултидисциплинарен тим експерти. Партнерирајте со OptiClimatrfarm за да соработувате за решавање на најголемите предизвици на денешниот синџир на снабдување. 

www.opticlimatefarm.com

фарми за соларни контејнери Grow Room HVACD Решенија за контролирана околина Климатски контролирани капацитети Вертикален раст LED багажник Хидропонска послужавник
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање