Најдобар HVAC е претворен во производители на HVACD - добавувач OPTICLIMATE

Најдобар HVAC е претворен во производители на HVACD - добавувач OPTICLIMATE

INSPIRE ГРАДИ HVACD СИСТЕМИ ЗА ГОЛЕМИ ВНАТРЕНИ СОБИ И КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

Во последно време, во полето за одгледување во затворени простории, HVAC се претвора во HVACD, достапноста на паметните функции и енергетската ефикасност се клучни критериуми за купување за повеќето клиенти, а трендот се очекува да се привлече во текот на следните неколку години.

OptiMate усвојува иновативна паметна технологија за контрола на климата, производите од серијата PRO користат дизајн со променлива фреквенција за идентификување на денот и ноќта, автоматска контрола на температурата и влажноста, балансирање на внатрешниот проток на воздух и клучна улога во CO2.

Технологија на хидропонска контролирана средина во затворен простор Притискањето кон поздрав начин на живот и почиста исхрана поттикна пораст во потрошувачката на зелен зеленчук, особено салати. Со оглед на тоа што можете да одгледувате зелена салата во затворен простор, во текот на целата година ви обезбедува постојано снабдување со свежо одгледан зеленчук.

LED диоди обезбедуваат осветлување на растенијата што треба да растат. Сензорите ги мерат нивоата на температура и влажност. OptiClimate PRO HVACD автоматски ја контролира внатрешната клима, ова може да ја претставува иднината за одгледување овошје и зеленчук во  познато како вертикално земјоделство.

www.opticlimatefarm.com

2022/04/16
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Вовед во производот

информација за продуктот

 Best HVAC is converted to HVACD manufacturers - OPTICLIMATE Supplier   

Предности на компанијата

1-Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптичко климатизација се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен.

4-Дизајнирање на системот за садење и опрема за садење: Со цел да го направиме растот на растенијата поблиску до природата, дизајниравме различни вертикални системи за полици за садење за раст на различни растенија. И примени IE и AI технологија на опремата за садење и стандардизирајте ја колку што е можно за да ги намалите трошоците и просторот на опремата за садење.

3- Технологија на хидропониско садење: Врз основа на професионалното знаење за различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи за снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.

2-Технологија на спектар на растенија: Развивме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.


Климатски контролирани капацитети OptiClimate PRO HVACD Модуларни соби за одгледување канабис Соби за одгледување во затворени простории Прилагодено дизајнирана соба за растење
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање