Успешно растење на растенија во затворен простор

Успешно растење на растенија во затворен простор

70% од вкупната потрошувачка на вода во светот е за земјоделство, додека околу 1,2 милијарди луѓе живеат во земјоделски области со недостаток на вода.

Стврднувањето и напуштањето на земјоделското земјиште се влошуваат поради климатските промени и загадувањето.

Земјоделската вода во голема мера се троши поради неразвиената техника на наводнување капка по капка.

Загадувањето на животната средина, како и сериозното стврднување на почвата може да резултира од прекумерна употреба на ѓубрива со пестициди.

Што ги убива корисните организми и ја зголемува отпорноста на лековите кај двете бактерии& штетници

Вертикалното земјоделство се појавува со практиката на одржливо земјоделство и напредок во биотехнологијата.

Иновативната технологија за садење во затворен простор со паметна клима на Opticlimatefarm беше добредојдена од пазарот.

Потрошувачката на енергија е значително намалена со технологијата на модуларен плантажен панел со изолација и топлинска изолација.

Обезбедува добра средина за одгледување растенија во затворени и чисти простории за садење.

Серијата OptiClimate Pro секогаш може да обезбеди професионални решенија за раст на растенијата со ладење, загревање, одвлажнување и

конверзија на фреквенција.

Opticlimatefarm вертикална DFT прилагодлива рамка за садење со извор на светлина + магнетизиран чилер.

Влажност + температура + Светлина + CO2 + Интелигентен систем за контрола на наводнување.

Интегрираната контрола со пет јадра на фабриката е реализирана со овој интегриран интелигентен дигитален контролен систем.

Соларниот земјоделски систем OptiClimate е патентиран производ со пронајдок со ниска содржина на јаглерод и заштита на животната средина.

Стартување со еден клик, дигитално снимање, пријателски јаглероден отпечаток.

OptiClimate е стабилна и сигурна технологија за околината за имплантација и е ефективно потврдена низ целиот свет.

Растенијата OptiClimatefarm растат добро во контролирана средина.

OptiClimatefarm обезбедува техники за садење на над 70 видови зеленчук и овошни билки од џем.

OptiClimate обезбедува сигурна еколошка поддршка на земјата, било на север или на југ или дури и во пустински области.

Сите производи за садење OptiClimate го поминаа SGS тестирањето.

OptiClimatefarm би сакал да работи со вас на вашиот пазар.


2022/04/20
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Иновативната технологија за садење во затворен простор со паметна клима на Opticlimatefarm беше добредојдена од пазарот.

Потрошувачката на енергија е значително намалена со технологијата на модуларен плантажен панел со изолација и топлинска изолација.

Обезбедува добра средина за одгледување растенија во затворени и чисти простории за садење.

Серијата OptiClimate Pro секогаш може да обезбеди професионални решенија за раст на растенијата со ладење, загревање, одвлажнување и конверзија на фреквенција.

Opticlimatefarm вертикална DFT прилагодлива рамка за садење со извор на светлина + магнетизиран чилер.

Влажност + температура + Светлина + CO2 + Интелигентен систем за контрола на наводнување.

Интегрираната контрола со пет јадра на фабриката е реализирана со овој интегриран интелигентен дигитален контролен систем.

Соларниот земјоделски систем OptiClimate е патентиран производ со пронајдок со ниска содржина на јаглерод и заштита на животната средина.

Стартување со еден клик, дигитално снимање, пријателски јаглероден отпечаток.

OptiClimate е стабилна и сигурна технологија за околината за имплантација и е ефективно потврдена низ целиот свет.

Растенијата OptiClimatefarm растат добро во контролирана средина.

OptiClimatefarm обезбедува техники за садење на над 70 видови зеленчук и овошни билки од џем.

OptiClimate обезбедува сигурна еколошка поддршка на земјата, било на север или на југ или дури и во пустински области.

Сите производи за садење OptiClimate го поминаа SGS тестирањето.

OptiClimatefarm би сакал да работи со вас на вашиот пазар.

Херметички екосистем OptiClimate HVACD LED систем со целосен спектар Систем за CO2 Соларен фотоволтаик за систем за одгледување растенија од типот контејнер
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање