Opticlimatefarm расадник системи

Opticlimatefarm расадник системи

Opticlimatefarm расадник системи

Убавината на хидропоника е тоа што ви овозможува да имате целосна контрола врз секој влез кој оди во вашите растенија: било да е воздух, вода, светлина или хранливи материи.

Можеби сте вкусиле успех во вашиот прв расте систем, или можеби сте во процес на градење на еден сега. Ние сите знаеме дека вежбата. Нашата видео може да биде ваша референца.

Приклучок и репродукција

Opticlimatefarm расадникот за расадник користи концепт "plug and Play" и овозможува брза и едноставна инсталација на контејнерот на значењето на терен може да се собере во рок од еден месец од испораката.

Opticlimatefarm модуларен вертикална решетка, "четири нивоа вертикална" расадник лента, расадник количини достигнува 1152pcs

OpticlimateFarm е модуларен фабрички концепт кој ви овозможува да стартувате мали со 30 растење модули. Нашето производство на производство е само 3 месеци, така што ќе ја испратите вашата прва жетва во рок од 5 месеци. Откако ќе го рафинирате вашиот бизнис модел, можете да додадете пораст модули без прекин на бизнисот.


Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Нашите расадни системи

Вовед во производ   

За OpticlimateFarm

Оптиклиматската фарма ги собира техничките експерти од Кина, Јапонија, Кореја, САД и Европа и професионален тим составен од маркетинг експерти, лозари и технолошки иноватори. Врз основа на концептот за „обезбедување на најсоодветна околина за раст на растенијата“ и „обезбедување на најдобрата економична фабрика за растенија на пазарот“, нашите фабрички капацитети и технологија се развиени и патентирани во 2020 година и меѓународната компанија Оптиклима Фарм ДОО е основана. Нашата фабрика за фабрика за растенија спроведе надградби и иновации ориентирани кон пазарот во пет вклучени технички полиња. Опрема за контрола на 1-животна средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Технологија на спектар на растителни 2-растенија: Развиевме различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза. 3- Технологија на хидропонично садење: Врз основа на професионалното познавање на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст. Опрема за дизајнирање и садење на системот со 4 засадување: Со цел да се направи растот на растенијата поблиску до природата, ние дизајниравме различни системи за вертикални полици за садење за раст на различни растенија. И се применува IE и AI технологија за садење опрема, и стандардизирање на тоа колку што е можно за намалување на трошоците и просторот на садење опрема.


Тоа е должност за сите во овој свет да стори што можеме за да ги спречиме климатските промени. Како една компанија за зелени технологии, OpticlimateFarm се фокусира на зелените и паметни земјоделски системи, бидејќи е основана. Во оптички фарма r&Д центар, техничарите ќе ви покажат како растенијата расте во најдобри услови. Растенијата не се грижат само од страна на техничарите на Opticlimatefarm, но исто така и со целосна серија на оптички паметни производи.

Под интелигентна контрола на оптимимните уреди, растенијата секогаш можат да ја добијат најдобрата температура, влажност, густина на CO2, исхрана и други елементи погодни за нивниот раст. OpticlimateFarm системот го следи податоците за растот во реално време и ќе ја контролира работата на различни производи за оптимирање според параметрите за поставување. Целиот OpticlimateFarm систем е остварување на заедничка интелигенција развиена од Меѓународниот технички тим кој се состои од експерти од Кина, Јапонија, Кореја, Швајцарија, Америка и Индија.  

Opticlimatefarm не верува во заедничката судбина, бидејќи тоа е време за светот борбата против климатските промени. Ние сме подготвени да ги заштитиме сите растенија во вашите фарми во OpticlimateFarm Way, на тој начин не е одобрен од страна на глобалните клиенти, туку и од меѓународни акредитирани сертификациски компании.

Opticlimatefarm, секогаш се грижи за вашите растенија на паметен начин.


Предности
1. Технологија на спектар на спектар: Имаме развиено различни светлосни формули за различни растенија, така што растот на растенијата може да добие целосна фотосинтеза.
2. Хидропонична технологија за садење: Врз основа на професионалното знаење на различни растенија, измисливме специјални формули за хранливи материи и методи на снабдување за различни растенија, така што растенијата можат да ги добијат потребните хранливи материи во различни периоди на раст.
3. Опрема за контрола на животната средина: Иновативната технологија за оптички клипови се користи за да се направи растот на растенијата посоодветен. Често поставувани прашања во врска со хидропониката на системот за контрола на животната средина

П:

По продажбата на продажба     

О:

Гаранција за клучни делови за 6 месеци

П:

Услуга пред продажба     

О:

За повеќе информации, контактирајтеmary@opticlimatefarm.com

П:

Транспорт     

О:

Морски транспорт , воздушен транспорт, железнички превоз

П:

Услови на плаќање     

О:

Fob , cif

П:

Пакување     

О:

Пакување на дрвена рамкаIF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.