ДОКАЖУВАМЕ ИМА ПОДОБАР НАЧИН ЗА ФЕРМА

ДОКАЖУВАМЕ ИМА ПОДОБАР НАЧИН ЗА ФЕРМА

НАШАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА

РАСТЕТЕ СВЕВИ ЗЕЛЕНИЦИ И БИЛКИ 365 ДЕНА ВО ГОДИНАТА

Опсегот на апликации на нашите решенија и производи, вклучувајќи верзии за внатрешна фарма, фарма за контејнери, малопродажба, образовни институции, технолошки паркови, ресторани итн.

Професионалната функција за одвлажнување Pro5 не троши вода за време на одвлажнувањето. Температурата на излезот на воздухот е повисока од внатрешната температура, што ќе го намали честото палење на електричните грејачи и ќе заштеди енергија.

Интелигентниот систем за оптичка контрола ја одредува работата на ладењето, греењето или одвлажнувањето според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. Системот може да обезбеди бесплатна топла вода додека се лади. Висока ефикасност и заштеда на енергија со технологија за конверзија на фреквенција (EER>4.5).

Pro5 ќе ви овозможи:

Контролирајте го нивото на дневна и ноќна влажност

Одржувајте ги нивоата на CO2 во оптимални услови

Прилагодете ја саканата влажност во однос на фазата на раст на растението

Ја подобрува моќта и го подобрува вкусот на вашите растенија


2022/05/02
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Патентиран производ (патент бр. ZL201510431905.9). Системот за контрола OptiClimate ви овозможува целосно да ги контролирате и одржувате сите релевантни фактори и да обезбедите постојано движење на воздухот насекаде во вашата просторија за одгледување за да ги елиминирате ризиците од мувла, габи и штетници.

Pro5 ќе ви овозможи:

Контролирајте го нивото на дневна и ноќна влажност

Одржувајте ги нивоата на CO2 во оптимални услови

Прилагодете ја саканата влажност во однос на фазата на раст на растението

Ја подобрува моќта и го подобрува вкусот на вашите растенија

Опсегот на апликации на нашите решенија и производи, вклучувајќи верзии за внатрешна фарма, фарма за контејнери, малопродажба, образовни институции, технолошки паркови, ресторани итн.

Професионалната функција за одвлажнување Pro5 не троши вода за време на одвлажнувањето. Температурата на излезот на воздухот е повисока од внатрешната температура, што ќе го намали честото палење на електричните грејачи и ќе заштеди енергија.

Интелигентниот систем за оптичка контрола ја одредува работата на ладењето, греењето или одвлажнувањето според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. Системот може да обезбеди бесплатна топла вода додека се лади. Висока ефикасност и заштеда на енергија со технологија за конверзија на фреквенција (EER>4.5).

Урбано одгледување зеленчук вертикално земјоделство Внатрешни вертикални фарми OptiClimate вештачка интелигенција HVACD Управувајте со температурата на осветлувањето RH CO2 на вентилаторите IntakeExhaust Дигитално управувајте со хидропонични хранливи материи
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање