OptiClimatefarm „Проект за урбана вертикална фарма“

OptiClimatefarm „Проект за урбана вертикална фарма“

OptiClimatefarm „Проект за урбана вертикална фарма“ ,Произведувајте зеленчук 365 дена во годината на урбана вертикална фарма.


2022/05/16
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

OptiClimatefarm „Проект за урбана вертикална фарма“ ,Произведувајте зеленчук 365 дена во годината на урбана вертикална фарма.

„Проектот за урбана вертикална фарма“, за подобрување на соработката во промовирањето на урбаното земјоделство за безбедност на храната, ефикасност на ресурсите и паметни, отпорни градови преку развој на изложбена фарма во урбани и пери-урбани области.

Мора да изградиме градски самодоволно еколошки механизам за снабдување што може да се одбрани од климата и епидемиите


Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање