Нашата приказна за шафран

Нашата приказна за шафран

Специјални производи за одгледување шафран во затворен простор OptiClimatefarm со технологија за вертикално одгледување

Лабораторијата OptiClimatefarm, со седиште во Гуандонг, е во развој од почетокот на 2021 година.

Дизајниран е како лабораторија за учење во затворени простории и ВидеоДемо центар за меѓународна продажба.

Демо-центар за да помогне во унапредување на индустријата за вертикално земјоделство и нејзините интереси низ целиот свет преку достапност преку едукација и обука.

Дали знаевте дека е можно да се одгледува најскапиот зачин на светот во вертикална фарма со контролирана внатрешна средина?

Тимот од лабораторијата OptiClimatefarm истражуваше нешто понеобично - шафран, познат како најскапиот зачин на светот.

Квалитетот на шафранот што се одгледува во затворени простории е подобар од одгледувањето на отворено бидејќи можеме да ги контролираме условите…

4 круга / година, шафранот расте во оптимална средина за раст создадена од интелигентната клима во затворен простор OptiClimate


2022/05/29
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Специјални производи за одгледување шафран во затворен простор OptiClimatefarm со технологија за вертикално одгледување

Дали знаевте дека е можно да се одгледува најскапиот зачин на светот во вертикална фарма во затворен простор контролирана од околината?

Тимот на лабораторијата OptiClimatefarm истражуваше нешто малку понеобично - шафран, познат како најскапиот зачин на светот. Шафранот расте исклучително добро во затворен, вертикален систем и има потенцијал да инспирира одлични деловни модели!


Растот на шафранот во аеропониката и хидропониката Квалитетот на шафранот што се одгледува во затворен простор
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање