Подготвени сте да започнете со планирање на дизајнот на вашата соба за зеленчук?

Подготвени сте да започнете со планирање на дизајнот на вашата соба за зеленчук?

Дизајнирањето на климатската средина е еден од најважните аспекти на внатрешна градина. Хидропонските одгледувачи треба да бидат способни да ги контролираат и следат различните услови во нивната просторија за одгледување.

OptiClimate може да го советува, процени и опреми вашиот бизнис со принуден воздух, хидропонски HVACD систем и систем за ладење што одговара на вашиот буџет и работа.

OptiClimatefarm е тука да ви помогне да ја изберете совршената конфигурација за вашата операција за растење! Стручен претставник ќе работи со вас за да ги процени вашите специфични потреби и да ја препорача најдобрата опција за вас. Контактирајте со нас денес за да дознаете повеќе.


2022/06/19
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

HVACD системи, Изградете ефикасна средина за одгледување за вашите култури.

Подготвени сте да започнете со планирање на дизајнот на вашата соба за зеленчук?

OptiClimatefarm може да обезбеди сè што ви е потребно за да ја оживеете вашата работа, вклучувајќи архитектонски дизајн и планови на подот, инженерство MEP, клупи и лавици за одгледување, LED светла, систем за контрола на хидропоника и систем HVACD и систем за CO2 и повеќе.


Вертикална хидропоника во затворен простор Дизајн на просторија за зеленчук Расте лавици LED светла HVACD систем внатрешен вертикален зеленчук Дизајн на соба за раст
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање