Дали може да се одгледуваат домати во затворен простор?

Дали може да се одгледуваат домати во затворен простор?

П: Дали може да се одгледуваат домати во затворени простории?

О: Апсолутно! Со соодветна грижа и услови, одгледувањето домати во затворен простор не само што е можно, туку и наградувачко. Одгледувајте ги во затворени простории и имаат овошје цела сезона.

П: Колку долго растение домати може да живее во затворен простор?

О: Без мешање од штетници и екстремни еколошки услови, ќе одгледувате домати во затворени простории повеќе од една година.


2022/06/29
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Доматите се полно сонце растение и имаат потреба од најмалку 6 до 8 часа директна сончева светлина дневно.

Објектот за вертикална хидропоника OptiClimatefarm доаѓа со LED светла за одгледување, кои можат да обезбедат светлина за доматите повеќе од 15 часа на ден.

Идеалната клима за растение домати е во опсег од 70 до 85 степени.

Системот OptiClimate HVACD за садење во затворен простор може автоматски да ги контролира внатрешната температура, влажноста и протокот на воздух.

На доматите им треба многу длабочина за да растат. Дури и џуџестите сорти имаат потреба од длабоко садење. Затоа, OptiClimatefarm користи DFT хидропонски режим, а длабочината на садот за растење е оптимална за растенија слични на домати.

П: Дали може да се одгледуваат домати во затворени простории?

О: Апсолутно! Со соодветна грижа и услови, одгледувањето домати во затворен простор не само што е можно, туку и наградувачко. Одгледувајте ги во затворени простории и имаат овошје цела сезона.

П: Колку долго растение домати може да живее во затворен простор?

О: Без мешање од штетници и екстремни еколошки услови, ќе одгледувате домати во затворени простории повеќе од една година.


Внатрешно расте HVACD OptiClimatefarm внатрешно вертикално садење DFT хидропонска решетка OptiClimate
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање