Најдобар добавувач на земјоделство со контролирана средина

Најдобар добавувач на земјоделство со контролирана средина

На паметните фарми на OptiClimatefarm, светлата се поврзани со централен оперативен систем, интегриран контролен систем OP, кој контролира не само кога светлата се палат и гасат, туку и интензитетот на самото осветлување и расте клима уредот (приспособете ја температурата и влажност и концентрација на CO2 потребни за раст на зеленчукот)


2022/08/24
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

На паметните фарми на OptiClimatefarm, светлата се поврзани со централен оперативен систем, интегриран контролен систем OP, кој контролира не само кога светлата се палат и гасат, туку и интензитетот на самото осветлување и расте клима уредот (приспособете ја температурата и влажност и концентрација на CO2 потребни за раст на зеленчукот)

Бидејќи OptiClimatefarm расте хидропонично во заштитена, затворена средина, можеме да им дадеме на културите прецизна количина на прочистена вода богата со хранливи материи за да напредуваат. Водата постојано се рециркулира во нашиот затворен систем за наводнување DFT, што резултира со значителни заштеди на вода во споредба со земјоделските култури 90%.

OptiClimatefarm ги претвора индустриските простори надвор од градовите во паметни фарми во затворени простории каде секој квадратен метар се користи во текот на целата година. Нашиот ефикасен дизајн ги наредува културите вертикално, што ги прави нашите фарми 100 пати попродуктивни од операциите што се одгледуваат на терен, а сето тоа го користи истиот отпечаток на земјиште.

Нашето вертикално земјоделство во затворен простор користи сончева чиста енергија, со што значително ги намалува трошоците за електрична енергија за вертикално земјоделство во затворени простории.

Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање