OptiClimatefarm Сончев систем за вертикален раст

OptiClimatefarm Сончев систем за вертикален раст

OptiClimatefarm, експерт за автономни соларни инсталации и климатизери за соларно растење,

Како? Неговиот ентериер содржи не само паметен систем за управување со енергија и модули за вертикално садење, туку и моќни соларни модули кои можат флексибилно да се прошират и да се постават за многу кратко време – дури и од непрофесионалци.

Решенијата за соларна вертикална фарма OptiClimatefarm вклучуваат: соларни панели, инвертер, кабли, држачи и опционална батерија, LED вертикална решетка за садење и систем за контрола на хидропони, систем за контрола на CO2 со чувствителност на светлина, клима уред за растење на соларна енергија и автоматски овлажнител итн.

Сонцето е тука за сите! Сега може да се користи со употреба на внатрешна вертикална фарма.


2022/08/30
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
+86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

OptiClimatefarm, експерт за автономни соларни инсталации и климатизери за соларно растење, 

Како? Неговиот ентериер содржи не само паметен систем за управување со енергија и модули за вертикално садење, туку и моќни соларни модули кои можат флексибилно да се прошират и да се постават за многу кратко време – дури и од непрофесионалци.

Решенијата за соларна вертикална фарма OptiClimatefarm вклучуваат: соларни панели, инвертер, кабли, држачи и опционална батерија, LED вертикална решетка за садење и систем за контрола на хидропони, систем за контрола на CO2 со чувствителност на светлина, клима уред за растење на соларна енергија и автоматски овлажнител итн.

Сонцето е тука за сите! Сега може да се користи со употреба на внатрешна вертикална фарма.


OptiClimatefarm Сончев систем за вертикален раст Вертикален раст во затворен простор со низок јаглерод Соларен HVACD Соларна вертикална хидропоника
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање