Земјоделството во затворени простории бара прецизни системи за HVACD

Земјоделството во затворени простории бара прецизни системи за HVACD

Земјоделството во затворени простории бара прецизни системи за HVACD

Со преместување на фармата во затворен простор, бизнисот може да го контролира секој аспект од околината на растенијата. Специјалните LED светла може да се користат за да се обезбеди идеален спектар за раст, а хидропониката им овозможува на компаниите да го минимизираат отпадот од вода. Можеби најважен е системот HVACD кој го условува просторот.

Системот за квалитет на HVACD треба да биде на врвот на листата на секој добар оператор на објекти. Контролата на атмосферата во просторијата за одгледување е од голема важност.


2022/10/04
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Земјоделството во затворени простории бара прецизни системи за HVACD

Со преместување на фармата во затворен простор, бизнисот може да го контролира секој аспект од околината на растенијата. Специјалните LED светла може да се користат за да се обезбеди идеален спектар за раст, а хидропониката им овозможува на компаниите да го минимизираат отпадот од вода. Можеби најважен е системот HVACD кој го условува просторот.

Системот за квалитет на HVACD треба да биде на врвот на листата на секој добар оператор на објекти. Контролата на атмосферата во просторијата за одгледување е од голема важност.

Имањето HVAC систем кој е изграден според специфичните потреби на една операција е од клучно значење не само за успехот на растењето на вашиот производ, туку и за квалитетот.

Прилагодените системи за климатизација од зеленчук и канабис имаат подобра контрола на нивоата на влажност и дистрибуција на ладење низ просторијата. Колку подобро се контролира просторијата, толку е подобар квалитетот на производот.

OptiClimate е Р&D и производител кој е специјализиран за HVACD за критични средини за одгледување и еколошки контроли за одгледување. Ова вклучува ладење, контрола на влажноста, квалитетот на воздухот и системски контроли за вашиот проект за одгледување зеленчук и канабис.


оптиклиматски HVACD Внатрешен вертикален хидропонски клима уред Регенератор за раст на растенијата Внатрешно вертикално земјоделство HVACD
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање