КОНТРОЛИРАНА СРЕДИНА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

КОНТРОЛИРАНА СРЕДИНА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

Решението на OptiClimatefarm за затворени вертикални фармерски растенија создава услови за производство на супер чист здрав зеленчук во нова парадигма на вистинско земјоделство со контролирана средина.

Револуционерен проект кој има за цел да го тестира производството на зеленчук во целосно контролирана средина со високи нивоа на продуктивност, повторна употреба на вода и без никаква употреба на пестициди или хербициди.


2022/10/18
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Решението на OptiClimatefarm за затворени вертикални фармерски растенија создава услови за производство на супер чист здрав зеленчук во нова парадигма на вистинско земјоделство со контролирана средина.

Опкружувачки комори контролирани од OptiClimatefarm за хидропониско производство на зеленчук под LED светло. Проект за земјоделство со контролирана средина со контрола на температура, влажност, светлина, CO2, циркулација на воздухот, фертирега, филтрација и дезинфекција. Нова земјоделска парадигма која ви овозможува да произведувате свеж зеленчук, без пестициди или хербициди, насекаде во светот.

Квалитет на шпицот на сезоната,

цела година

Бидејќи растеме во затворени простории, не ни треба добро време за да ја добиеме најдобрата жетва. Всушност, нашите растенија произведуваат постојано одличен вкус во текот на целата година.


OptiClimatefarm внатрешно вертикално земјоделско решение Вертикално земјоделство во затворен простор за средини низ целиот свет LED вертикална хидропонска решетка клима уред за растење во затворен простор
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање