Контролирана средина Fresh Farming Solutions

Контролирана средина Fresh Farming Solutions

Контролирана средина Fresh Farming Solutions

Уживајте во повисоки приноси со системите за земјоделство во затворен простор OptiClimate®

Ние нудиме комплетно решение за индустриско одгледување вклучувајќи големи вертикални затворени фарми и оранжерии Систем за контрола на животната средина IDEC.

OptiClimatefarm е лесен за составување и употреба, а неговиот модуларен дизајн ви овозможува да креирате сопствени опции за раст, за да можете ефикасно да одгледувате различни видови растенија без потреба од интензивна интервенција на корисникот. Системот за наводнување со рециркулација не само што заштедува вода, туку обезбедува почиста и хигиенски побезбедна средина за раст, минимизирајќи ги шансите за контаминација или несакан раст на алги. Безбедно, едноставно и вкусно. OptiClimatefarm внесува свежина на вашата трпеза


2022/10/20
Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон:
86 15018079703
WhatsApp:
+86 15217807806
Телефонски:
+86 15217807806
WhatsApp:
+86 15018079703
Е-пошта:
info@opticlimatefarm.com
Факс:
+86 752 5313133
Веб-страница:
www.opticlimatefarm.com
Испратете го вашето барање

Контролирана средина Fresh Farming Solutions

Со сè, од програмибилни контролни системи за наводнување и фертигација до хидропони сталажи, пумпи и нашите сопствени сопствени LED осветлување за растење за симулирање на природна светлина,  Vertical Farming им дава на комерцијалните одгледувачи алатки кои им се потребни за да произведат висококвалитетен раст со оптимални приноси на култури по исплатливи цени.

Нудиме модуларен дизајн за лесно проширување, интегриран контролен систем кој помага во задачите во текот на процесот на растење, решетката која е цврста и издржлива со години на употреба и стручни консултации за да им помогнеме на одгледувачите да постигнат максимална ефикасност на културите.

Ние нудиме комплетно решение за индустриско одгледување вклучувајќи големи вертикални затворени фарми и оранжерии Систем за контрола на животната средина IDEC

Во OptiClimatefarm нашата мисија е да ви помогнеме да успеете со обезбедување на апсолутно најдобриот систем кој одговара на вашите специфични потреби.  Дојдете да растете со нас!HVACD IDEC Фабрики за растенија Контролирана средина Fresh Farming Solutions Комерцијално вертикално земјоделство Контрола на хранлив раствор
Додај коментар
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање