Вертикални земјоделски компании

Вие сте на вистинското место за Вертикални земјоделски компании.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Производот што го нуди OPTICLIMATE е многу префериран од клиентите во индустријата поради извонредните предности..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Вертикални земјоделски компании.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
Процес на изградба на просторија за раст на големо со добра цена - ОПТИКЛИМАТ
Процес на изградба на просторија за раст на големо со добра цена - ОПТИКЛИМАТ
Сакате да поставите просторија за одгледување и да одгледувате растенија во затворен простор...но од каде да почнете?Предлагаме обилниот комерцијален магацински простор поттикна пренамена на овие згради (или дел од зградата) во затворени површини за одгледување. Овие се вообичаено неописни бетонски ѕидни згради со малку прозорци и вклучуваат доковите за товарење со врати што пропуштаат. Овие згради добро се позајмуваат со распоредот „Соба во зграда“.За правилна големина на секој систем HVACD, нашиот инженер или изведувач треба да изврши анализа на топлинското оптоварување на зградата за да го одреди зголемувањето на топлината што се очекува во текот на летните месеци и загубата на топлина во текот на зимските месеци. Овие информации заедно со детална анализа на процесот на испарување на просторијата за одгледување се потребни за дизајнерскиот инженер соодветно да ја димензионира HVACD системот за контрола на животната средина за да се справи со сето следново:• Латентна влага од процесот на евапотранспирација• Чувствителна топлина од светлата• Разумно зголемување на топлината во текот на летото• Разумна загуба на топлина во текот на зимата• Латентна инфилтрација или ексфилтрација поради градбаНашите инженери во фабриката ќе разговараат со инженерите за климатизација и конструктивни инженери за одгледување решетката за да дизајнираат распоред за вашата просторија за одгледување, а ние ќе ви обезбедиме детална листа на објекти според распоредот.Нашите буџетски инженери ќе ви дадат детална листа на понуди за вашите приспособени производи.Кога ќе го потврдите и платите депозитот, ќе ви обезбедиме комплетен сет на проектни книги.
Станете во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање