ЧЕТИРИ НИВА ВЕРТИКАЛНА послужавник за расадник

Вие сте на вистинското место за ЧЕТИРИ НИВА ВЕРТИКАЛНА послужавник за расадник.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Производот може поефикасно да испорачува светлина до саканата локација, што ја подобрува ефикасноста на светлината за корисниците..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет ЧЕТИРИ НИВА ВЕРТИКАЛНА послужавник за расадник.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
Системи за расадници OptiClimatefarm
Системи за расадници OptiClimatefarm
Системи за расадници OptiClimatefarmУбавината на хидропониката е во тоа што ви овозможува да имате целосна контрола врз секој влез што влегува во вашите растенија: било да е тоа воздух, вода, светлина или хранливи материи.Можеби сте го вкусиле успехот во вашиот прв систем за растење, или можеби сте во процес на изградба на еден сега. Сите ја знаеме вежбата. Нашето видео може да биде ваша референца.Plug and PlayПослужавникот за расадник OptiClimatefarm користи концепт „plug and play“ и овозможува брза и едноставна инсталација на контејнерот на локацијата што значи дека можете да го берете во рок од еден месец од испораката.OptiClimatefarm модуларна вертикална решетка, послужавник за расадник „FOUR TIERS VERTICAL“, количината за расадник достигнува 1152 парчињаOptiClimatefarm е концепт на модуларен фабрички погон кој ви овозможува да започнете мали со 30 модули за одгледување. Нашето време на производство е само 3 месеци, така што ќе ја испратите вашата прва жетва во рок од 5 месеци. Откако ќе го рафинирате вашиот бизнис модел, можете да додавате модули за растење без прекин на работата.
Станете во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање