Урбано земјоделство со зеленчук

Вие сте на вистинското место за Урбано земјоделство со зеленчук.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Овој производ има предност на функцијата што не се лизга. Неговиот ергономски дизајн обезбедува и зафат и максимално триење на површината..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Урбано земјоделство со зеленчук.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
Докажуваме дека постои подобар начин за фарма
Докажуваме дека постои подобар начин за фарма
Нашата револуционерна технологијаРастат свежи зеленили и билки 365 дена во годинатаОпсегот на апликации на нашите решенија и производи, вклучително и верзии за фарма на затворен простор, фарма на контејнери , мало, образовни институции, технолошки паркови, ресторани, итн.Pro5 Professional Dehumidify Функцијата не прави потрошувачка на вода за време на дехумидифицирање.Интелигентниот систем за оптичка контрола ја одредува работата на ладење, загревање или дехидрификација според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. Системот може да обезбеди бесплатна топла вода додека се лади.Pro5 ќе ви овозможи:Контролирајте ги нивоата на влажност на денот и ноќтаОдржувајте ги нивото на CO2 во оптимални условиПрилагодете ја посакуваната влажност во однос на фазата на раст на растениетоПодобрете ја моќта и го подобрува вкусот на вашите растенија
Стапи во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски