Вертикални фарми во затворен простор

Вие сте на вистинското место за Вертикални фарми во затворен простор.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на OPTICLIMATE.гарантираме дека е тука OPTICLIMATE.
Благодарение на услугата на, Opticlimate доби многу репутација од нејзиното основање..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Вертикални фарми во затворен простор.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
Докажуваме дека постои подобар начин за фарма
Докажуваме дека постои подобар начин за фарма
Нашата револуционерна технологијаРастат свежи зеленили и билки 365 дена во годинатаОпсегот на апликации на нашите решенија и производи, вклучително и верзии за фарма на затворен простор, фарма на контејнери , мало, образовни институции, технолошки паркови, ресторани, итн.Pro5 Professional Dehumidify Функцијата не прави потрошувачка на вода за време на дехумидифицирање.Интелигентниот систем за оптичка контрола ја одредува работата на ладење, загревање или дехидрификација според интензитетот на светлината, температурата и влажноста. Системот може да обезбеди бесплатна топла вода додека се лади.Pro5 ќе ви овозможи:Контролирајте ги нивоата на влажност на денот и ноќтаОдржувајте ги нивото на CO2 во оптимални условиПрилагодете ја посакуваната влажност во однос на фазата на раст на растениетоПодобрете ја моќта и го подобрува вкусот на вашите растенија
Стапи во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на дизајни!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски